Sejr er sekundært

Det gælder om at bygge Cassiopeia B F op - ikke at vinde i Billund torsdag eftermiddag

Cassiopeia B F vandt sin første start for Ekstra Bladets Travklub. Foto: Gorm Johansen/Dansk Hestevæddeløb
Cassiopeia B F vandt sin første start for Ekstra Bladets Travklub. Foto: Gorm Johansen/Dansk Hestevæddeløb

Ekstra Bladets spilforslag

BILLUND TORSDAG 17. MAJ
V4 – Spilstop kl. 17.00
V4-1: 2-5-4-10
V4-2: 8
V4-3: 9-10-8
V4-4: 9-1-6-12
96 kroner

Ugens sikre
Chap AP
(8 i V4-2) imponerede mig stort senest, hvor den kom hjem på en meget fin tid. Startsporet kunne være bedre, men jeg er sikker på, Birger Jørgensen løser dette lille problem også.

Ugens spørgsmålstegn
Chock Nock
(9 i V4-3) er i mine øjne en af årgangens bedste den dag, det hele løsner sig for den. Senest viste den noget af sin klasse ved at vinde en flot sejr. Hvis det er tilfældet, at Steen Juul har fået bugt med hestens store galoprisiko, så vinder den dette løb uden problemer.

Tips: Mogens Jensen

Når Ekstra Bladets Travklub sender sin hoppe Cassiopeia B F til løb i Billund Trav torsdag sidst på eftermiddagen, så er en sejr sekundært.

- Alt er fornuftigt efter seneste start. Jeg vil gerne bygge Cassiopeia B F lidt op igen, og derfor bliver det igen noget med at tage den roligt fra start og så se at komme med fuld fart til slut. Derfor er det hårdt nok at sige, at vi skal vinde det løb, siger Jeppe Juel.

Det var samme recept i seneste start, hvor avis-hoppen blev firer. Og skulle noget lignende ske, så får det ikke nogen alarmklokker til at ringe.

- Den viste op til starten i Aarhus, at den har utrolig meget i sig, og der er meget at bygge videre på. Det er derfor, at den skal på rette køl, siger Jeppe Juel.

- Cassiopeia B F er meget stærk i træningen, hvor den går lige op med heste, der er i langt højere klasser. Men i vinter gik den ned to gange på grund af sygdom. De gange troede jeg meget på den, så det blev ekstra hårdt. Det er vigtigt, at vi får det mentale med, så hesten kommer ovenpå - ellers bliver det en kortvarrig succes, siger træneren.

Løbet på Billund Trav går kl. 17.00. Det er første af de fire løb i Power Hour - V4-spillet.

Cassiopeia B F har startet to gange uden at være i orden. Jeppe Juel har lagt en plan for, at den får selvtilliden tilbage. Foto: Gorm Johansen Travklub Defensiv taktik: Langsom opbygning

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

0 kommentarer
Vis kommentarer