Sygdom kostede topresultat

I opløbssvinget lignede det sejr til Tonicetobetrue - men kræfterne slap op. I stedet tog Race Cowboyland tredjepladsen

Hverken Morten Friis eller Jeppe Juel var i godt humør efter Travliga 1-løbet i Aalborg. Video: Fast Track / Ekstra Bladets Travklub

Se interview og løbsklip fra Ekstra Bladets Travklubs deltagelse i Liga 1-finalen

Ingen tvivl om at anpartshaverne i Ekstra Bladets Travklub og de fleste travspillere troede på en sejr til Tonicetobetrue i Liga 1-finalen i Aalborg.

Men alle tilhængerne blev slemt skuffede.

For midt i opløbet slap kræfterne op og Stand And Deliver skød frem til sejr.

- Jeg er utrolig skuffet. Som det hele flaskede sig, og sådan som hesten har gået, skulle han have vundet, sagde Jeppe Juel til Ekstra Bladet efter sejren.

- Jeg er bange for, at der er noget sygdom, der cirkulerer rundt i stalden. Mine heste har ikke gået noget i dag, siger Jeppe Juel i tv-indslaget herover.

Race Cowboyland blev treer
Ekstra Bladets Travklub havde også Race Cowboyland med i løbet. Den manglede lige det sidste fra at nå andenpladsen, og derfor var Morten Friis ikke helt tilfreds med det ellers gode resultat.

- Jeg kan ikke sige, at det blev forkert, for Race Cowboyland gik et super godt løb. Havde jeg fået ryggen på Jeppe Juel, så var det måske blevet anderledes. Som jeg så det, så var Stand And Deliver utrolig godt gående, men vi var i hvert fald blevet nummer to, siger Morten Friis i tv-indslaget herover.

Med en omgang til mål førte Tonicetobetrue. Den havde Stand And Deliver og Race Cowboyland bag sig. Foto: Hesselborg Foto/Dansk Hestevæddeløb
Med en omgang til mål førte Tonicetobetrue. Den havde Stand And Deliver og Race Cowboyland bag sig. Foto: Hesselborg Foto/Dansk Hestevæddeløb
 

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub