Annonce:
Annonce:

Topresultater til EB's Travklub

Vilbert vandt og Race Cowboyland blev toer 2. påskedag i Odense

Vilbert og Ole Bender. (Foto: Lasse Jespersen)
Vilbert og Ole Bender. (Foto: Lasse Jespersen)
Annonce:
Følg Trav

Det var en fest at være medlem af Ekstra Bladets Travklub 2. påskedag i Odense. For anpartsstaldene havde to heste til start, og begge heste hentede topresultater.

Lettest gik det for Vilbert, der trænes af Ole Bender. Den gik nemlig alene over banen og førte klart hver eneste meter af løbet. Sejren blev på omkring overlegne 30 meter. Det mindede lidt om klasseforskel.

- Det var en simpel sejr. Den løb 1.15 den sidste kilometer uden at være presset, sagde Ole Bender efter løbet, der nærmest blev et træningsarbejde.

Sejren indbragte 5000 kroner til anpartshaverne.

Der er pt. solgt 63 af 100 anparter i Vilbert. Det koster 700 kroner i indskud og 200 kroner om måneden at være delejer af Vilbert og Hoppederby-håbet Bibione hos Ole Bender. Vil du vide mere, så skriv til travklub@eb.dk.

Annonce:

Taktisk opgør hos de bedste
Race Cowboyland, der trænes og køres af Morten Friis, var ude i dagens hårdeste klasse, og det blev en taktisk affære, der førte parret frem til andenpladsen bag Frozen.

- Jeg vidste, at jeg ikke havde de store muligheder fra start, for de andre udvendige ville afsted, og de er hurtigere på de første meter. Så det var om at bevare roen, og det løste sig fint.

Morten Friis sendte ikke Race Cowboyland frem i den hårde åbning, men han sendte i stedet hesten ud i andet spor bag Nu Nu Hill, der godt nok blev træt med lidt over en halv omgang tilbage.

- Da jeg skulle uden om den, der nåede jeg lige at komme ned i andet spor, inden de indvendige heste kunne komme ud, siger Morten Friis, der var meget tilfreds med sin hest.

- Den gik kanonfin. Vi var aldrig i nærheden af sejren, for vi tabte til en bedre hest, siger kusken.

Der var 5000 kroner til Ekstra Bladets Travklub hos Skive-træneren. Race Cowboyland blev noteret for tiden 1.14,0/2140 meter autostart.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: