Vi skal være med i sejrsstriden

Fredag starter Ekstra Bladets Travklubs Cassiopeia B F i Skive – hoppen møder stærke modstandere, men det skræmmer ikke Jeppe Juel

Det er tredje start, som Cassiopeia B F starter for Ekstra Bladets Travklub. Debutløbet udløste en sejr i Odense. Foto: Gorm Johansen/Dansk Hestevæddeløb
Det er tredje start, som Cassiopeia B F starter for Ekstra Bladets Travklub. Debutløbet udløste en sejr i Odense. Foto: Gorm Johansen/Dansk Hestevæddeløb
Følg Trav

Ekstra Bladets spilforslag

SKIVE FREDAG 9. MARTS
V5 - spilstop kl. 16.07
V5-1: 6-7
V5-2: 4-5-9-3-7
V5-3: 3-10-9-1
V5-4: 3-1-8
V5-5: 5
120 kroner

Weekendens glemte
Athene P P
(9 i V5-2) har måske ikke verdens bedste startspor, men den er feltets mest stabile hest, og det kommer den langt på. Hvis Kenneth Andersen får givet sin hest det rette løb, tror jeg, den ender langt fremme.

Weekendens ugarderede
Allmagic
(5 i V5-5) møder ganske vist hårdere modstand denne gang, men jeg synes, hesten har virket meget overbevisende ved sine tre sejre i år. Jeg tror, Anders Pedersen vil køre offensivt og gå tidligt frem til føringen. Når først den er nået, vil det blive svært for konkurrenterne.

Tips: Mogens Jensen


På papiret ligner det en rigtig hård opgave, som Ekstra Bladets Travklubs hoppe Cassiopeia B F (5 i V5-1) kommer på fredag eftermiddag i Skive.

Umiddelbart møder den i hvert fald tre andre modstandere med dokumenteret topform.

- Feltet er noget stærkere, end jeg regnede med, siger Jeppe Juel.

Det var egentlig meningen, at hesten skulle starte på søndag i Aarhus, hvor foreningen afholder generalforsamling, men der var der ikke lige et løb, der passer.

- I Skive skal Cassiopeia B F ud og gøre en god præstation, og jeg tror da, at den skal slås med om sejren. Det er en af de heste, der kan vinde løbet, vurderer Jeppe Juel.

- Cassiopeia B F er stærk og reel. Derfor var jeg også meget forundret over, at det gik så skidt i Aarhus i den seneste start. Det er aldrig lykkes for os at køre den træt i træningen, så vi slår en streg over den start. Efterfølgende fandt vi jo også ud af, at hesten var syg i den start, siger han.

Løbet i Skive køres kl. 16.07. Der er ni heste tilmeldt løbet, og de dyster om en førstepræmie på 7500 kroner.

Vil du være medejer
Vil du skrive dig op til en ledig anpart i Ekstra Bladets Travklubs stald 01 med Tonicetobetrue og Cassiopeia B F, så skriv til travklub@eb.dk. Den månedelige udgift er 200 kroner, og der er et indskud på mellem 500 og 1000 kroner.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Papes ambition at være både dyr og dårlig?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+