Tre store chancer

Travligaen: Jeppe Juel kan have tre vinderheste med til Charlottenlund

Snappy Rose og Jeppe Juel ved en sejr på Charlottenlund Travbane. Foto: Lasse Jespersen
Snappy Rose og Jeppe Juel ved en sejr på Charlottenlund Travbane. Foto: Lasse Jespersen

Jeppe Juel deltager i alle V5-løb, når Travligaen for første gang i år holder flyttedag til søndag eftermiddag. Det er på Charlottenlund, hvor den nordjyske træner ser ud til at være med helt fremme i afgørelserne af de tre midterste V5-løb.

– Unique Chip (3 i V5-2) havde trænet fantastisk godt op til starten sidst og viste jo også fine takter i løbet, som hun vandt enkelt. Hesten har taget den start fint og træner helt, som den skal. Det er en fin vinderchance, siger Jeppe Juel.

Kusken fortsætter med Snappy Rose (7 i V5-3) i løbet efter.

– Hesten blev lidt dum op til starten sidst, det var bare rent uheld. Den viste ellers forrige gang på Jägersro, at formen er, hvor den skal være. Startsporet er lidt dumt, men jeg synes, han matcher disse fint og skal være blandt de tre første i mål, siger Jeppe Juel.

Tonicetobetrue (7 i V5-4) ejes af Ekstra Bladets Travklub:

– Lad mig sige det sådan her. Jeg har mange fine heste i min stald, og jeg er stolt, når jeg går på staldgangen. Tonicetobetrue er en af dem, der gør mig stolt.

– Hesten har trænet fint efter sin pause, men han møder tre rigtig gode heste, og jeg er ikke interesseret i, at han skal have et for hårdt løb her, så det bliver en rolig første omgang, og så kører vi til slut. Derfor kan jeg godt være usikker på, om vi når helt frem, siger Jeppe Juel.

– Det er ikke et løb som dette, han skal toppe i, jeg har store planer med ham på længere sigt, og dette løb er bare et led i min plan, så jeg bliver ikke skuffet, hvis ikke vi vinder løbet.

EKSTRA BLADETS SPILFORSLAG

Charlottenlund, søndag 12. april

V4-forslag

V4-1: 7-6-4

V4-2: 8-7

V4-3: 5-6-8-2-4

V4-4: 8

60 kroner

 

V5-forslag

V5-1: 3

V5-2: 3-7-1-8

V5-3: 7-6-4

V5-4: 8-7

V5-5: 5-6-8-2-4

120 kroner

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

0 kommentarer
Vis kommentarer
Annonce:
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere