TV: Slår Kjær en ny kolbøtte i aften

For anden gang lover Rene Kjær Ekstra Bladet at slå en kolbøtte, hvis Axel får succes - denne gang ved Hestesportens Galla i aften

Se de unikke jubelscener da Rene Kjær vandt Dansk Trav Derby 2016. (Video: Anders Stoffer, redigering: Niels Østergaard)

Se klip fra Travderbyet og Rene Kjærs jubelscene herover

Det begyndte som joke.

Efter sejren til travhesten Axel i Jydsk 4-årings Grand Prix sidste år i juli stod det lysende klart, at Axel blev megafavorit til sejren i Dansk Travderby knap to måneder senere.

Hestens faste kusk, Rene Kjær, var stor i slaget og lovede Ekstra Bladet, at kom derbysejren i hus, så ville han slå en kolbøtte under hyldesten.

Han holdt ord. I det hele taget blev det en fantastisk jubelscene, som Rene Kjær gav folk på den fyldte Charlottenlund Travbane, da sejren overlegent kom i hus.

Trav - 13. jan. 2017 - kl. 15:01 Tv: Hvem bliver årets bedste firbenede

- Jeg tænkte ikke noget som helst, da jeg kørte over målstregen. Jeg gav bare det hele frit løb, og det man ser på et billede, det siger jo alt. Det er jo glæde og tårer. Det er alt det, som jeg har gået og arbejdet for i mange år, siger Rene Kjær i tv-indslaget herover.

Der er også glimt fra sidste års Derby-jubel i tv-indslaget herover, og så har Rene Kjær et nyt løfte til Ekstra Bladet - det bliver opfyldt, hvis Axel sent lørdag aften ved Hestesportens Galla modtager titlen som Årets Travhest 2016: Nemlig en ny kolbøtte.

Tæt på Miraklet Michelle: Heste trampede hende næsten ihjel

Ekstra Bladet følger gallaen live
Husk at ekstrabladet.dk/trav dækker Hestesportens Galla fra lørdag middag og indtil den sidste pris er overrakt ved den store gallafest i Aarhus.

I den forbindelse har vi brug for din hjælp - opdaterer du instagram eller twitter med billeder eller video mm. fra festen, så husk #hestesportensgalla eller #ebtrav.

Ekstra Bladet har spurgt nogle af sportens aktive om, hvem de synes skal være årets hest: Se de forskellige bud her:

Det var til Ekstra Bladet, at Rene Kjær lovede at slå en kolbøtte, hvis Axel vandt Dansk Trav Derby. Se det her:

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

3 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere