TV: Ung kusk tog sin første derbysejr

Den 31-årige Johan Untersteiner vandt hoppederbyet med Ultimate Wine

Johan Untersteiner fortæller om sin første derbysejr. (Video: Anders Stoffer)

Se interview med Johan Untersteiner herover

CHARLOTTENLUND (Ekstra Bladet): - Det er altid stort at vinde et derby, og  så er det ligegyldigt i hvilket land, sejren kommer.

Ordene kommer fra den kun 31-årige travkusk Johan Untersteiner, der vandt Hoppederbyet på Charlottenlund Travbane med Ultimate Wine.

Det var den unge svenskers første derbysejr -. og sådan var det også for hestens træner og kuskens far, Peter Unterstiener.

Lukkede Jeppe Juel inde
Det var en katapult-agtig start af Ultimate Wine, der dannede grundlaget for sejren, for Johan Untersteiner kom til spidsen af feltet, og derfra var det ham, der satte sig på løbet.

Bag ham sad nemlig den værste konkurrent, Verify Dust og Jeppe Juel. De blev holdt inde i sækken af Johan Untersteiner, der tilpassede tempoet, så nordjyderne ikke kunne komme i angreb.

- Jeg fornemmede, at Jeppe Juel var den værste konkurrent, og jeg ville ikke have ham ud, for jeg havde jeg måske tabt en kort spurtduel, sagde Johan Untersteiner.

Han fejrer Hoppederby-sejren lørdag aften på Derbyauktionen.

Se også: Derby-live: Winston Sisa Derbyvinder

- Vi skal også køre løb i Charlottenlund søndag, så vi bliver herovre, siger Johan Untersteiner til Ekstra Bladet i tv-intrerviewet.

Sejren i Hoppederbyet gav 300.000 kroner. De to svenskere har i næste uge endnu en stor derbychance. De har nemlig to med i det svenske Travderby og en i Hoppederbyet.

En glad Johan Unterstiener da han kørte over målstregen som vinder af Hoppederbyet. (Foto: Martin Timm Holmstav)
En glad Johan Unterstiener da han kørte over målstregen som vinder af Hoppederbyet. (Foto: Martin Timm Holmstav)

0 kommentarer
Vis kommentarer