Ung dansker efter sejr: Mit livs oplevelse

Danske Mads Hviid Nielsen oplevede lørdag på Solvalla en kæmpe triumf, da han vandt V75-løb med 200.000 svenske kroner i førstepræmie

24-årige Mads Hviid Nielsen satte resten  den svenske lærlingeelite på plads. (Foto: Kanal 75)
24-årige Mads Hviid Nielsen satte resten den svenske lærlingeelite på plads. (Foto: Kanal 75)

Den danske travkusk Mads Hviid Nielsen har på få år skabt sig en flot og imponerende resultatrække hos svenske trænere, og oplevede lørdag på Solvalla en kæmpe triumf, da han vandt V75-løb med 200.000 svenske kroner i førstepræmie med danskejede Red Rose America. 

Godt nok var Red Rose American og Mads Hviid Nielsen favoritter i V75-løbet på Solvalla, men undervejs lignede det bestemt ikke en mulighed, at dette favoritskab kunne indfries, men det løste sig og måden Red Rose America vandt på var dybt imponerende.

- Det er ikke jo ikke præstationer, som den Red Rose America leverede lørdag, der hænger på træerne, så man kan vel godt sige, at det indtil videre var min livs oplevelse med travet, fortæller Mads Hviid Nielsen til Dansk Hestevæddeløb, og lægger ikke skjul på at Red Rose America selvfølgelig også imponerende ham stort som alle andre.

- Jeg er bare taknemmelig over at få lov at køre sådan en hest, og det er lidt svært at beskrive oplevelsen med Red Rose America, fortsætter Mads Hviid Nielsen, der har fået masser af lykønskninger efter triumfen forleden.

- Det har været overvældende med alle dem der har ønsket mig tillykke, og vildt så mange følger med og glæder sig på mine vegne.

Det var en sikker sejr, selv om Mads Hviid Nielsen dummede sig i begyndelsen af løbet. Han kunne overhovedet ikke skjule sin begejstring for sejren. (Foto: Kanal 75)
Det var en sikker sejr, selv om Mads Hviid Nielsen dummede sig i begyndelsen af løbet. Han kunne overhovedet ikke skjule sin begejstring for sejren. (Foto: Kanal 75)

Det så håbløst ud
Mange spillere var undervejs nok godt nervøse for, hvordan i alverden at Red Rose America og Mads Hviid Nielsen skulle nå frem til sejr, men selv om det blev forkert, troede den danske kusk hele tiden på det.

- Red Rose America var så fin, at jeg aldrig gav op. Allerede fra start blev det forkert, da jeg havnede i inderbanen. Siden virkede det til, at det ville løse sig, men gjorde det bare ikke, så det blev jo bare fejl.

- Jeg holdt dog hovedet koldt, og da jeg så efterhånden kunne bakke mig fri, troede jeg stadig på sejr, for hesten var frisk, siger Mads Hviid Nielsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere