Annonce:
Annonce:

V75: Indskifter for Mr. 7000-sejre

Björn Goop, der netop har rundet 7000 sejre, er forhindret, og derfor er Stefan Persson indkaldt som afløser i Svensk Mesterskab

Stefan Persson fik et uventet opkald fra Björn Goop. Nu er han en af favoritterne i det svenske mesterskab. Foto: Mikael Rosenquist/Kanal 75
Stefan Persson fik et uventet opkald fra Björn Goop. Nu er han en af favoritterne i det svenske mesterskab. Foto: Mikael Rosenquist/Kanal 75
Annonce:
Følg Trav

Ekstra Bladets spilforslag

ÅBY – LØRDAG 12. OKTOBER
V75 – Spilstop kl. 16.20
V75-1: 7-8-6-15-5-11
V75-2: 5-1-2-7-9
V75-3: 10-9-4-6-8
V75-4: 6
V75-5: 10
V75-6: 2
V75-7: 11-3-2-9
300 kroner

Dagens fidus: Bitcoin (5 i V75-2) vandt senest for samme kusk, og jeg synes den har fået et godt tilbud. Hesten har fart og kapacitet til at vinde dette løb, men den har det med at dumme sig med galop, så garderinger anbefales.

Dagens ugarderede: Mellby Free (10 i V75-5) er måske ikke lige den mest oplagte ugarderede med startsporet in mente. Jeg synes dog hesten er så meget bedre end de andre, samt den på papiret værste imod Cash Crowe (9 i V75-5) skuffede fælt senest.

Tips: Mogens Jensen

 

Selv om man er en af verdens bedste travkuske, så er det umuligt at være i to lande på en gang.

Björn Goop, der er i denne uge rundede 7000 sejre, er optaget af Europaderbyet i Finland, og derfor bliver det Stefan Persson, der kører Nadal Broline i det svenske travmesterskab på Åby-banen i forbindelse med V75-spillet lørdag.

- Det er klart, at jeg kommer til at tale med Björn inden starten. Det gør jeg altid, når jeg kører for andre, siger afløseren til Kanal 75.

- Det kom som en overraskelse, at jeg blev spurgt. Det havde jeg ikke forventet, men det er fedt.

- Din bror Håkan K. Persson vandt SM i 2001 med Eric Trot. Har du før været tæt på?

- Jeg vandt SM for lærlinge samme dag. Håkan tog med mig hjem og vi fejrede dobbeltsejren hjemme i Halmstad. Det er en lørdag, jeg husker.

- Hvad siger du til opgaven lørdag?

- Nadal Broline har fået et godt startspor, og nogle af de værste konkurrenter har fået bagspor. Nadal Broline er en rigtig god hest med et godt startspor, så jeg skal da tro på en god vinderchance.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: