V75-lørdag: Taler sig selv ned

Flemming Jensen ser startsporet som så stort et minus, at han ikke tror på vinderchance med Andre Ward i V75-finalen

Se Andre Wards overbevisende sejr på Aalborg Store Pris-dagen. Tv: Fast Track
Følg Trav

Ekstra Bladets spilforslag

SOLVALLA – LØRDAG DEN 28. SEPTEMBER
V75 – Spilstop kl. 16.20
V75-1: 6-2-7
V75-2: 4-1-7
V75-3: 1
V75-4: 3-9-14-4
V75-5: 4
V75-6: 4-10-2
V75-7: 1-3-2-5-11
270 kroner

Dagens sikre: Cab Lane (1 i V75-3) svigtede ganske vist i sin derbyprøve 21. august, hvor den var under vanlig standard. Hesten har dog tidligere vist evner ud over det sædvanlige, og træneren Timo Nurmos og kusken Jorma Kontio er mestre i at have deres heste klar på dagen. Jeg tror, Cab Lane tager revanche.

Dagens overraskelse: Partizan Face (1 i V75-7) var stor i nederlaget senest, og selv om konkurrencen er skærpet her, tror jeg, Adrian Kolgjinis hest vil føre længe måske hele vejen til mål.

 

Tips: Mogens Jensen

 

Selvom Flemming Jensens Andre Ward gik et løb som en hårdtslående bokser i seneste start, så ser træneren hestens vinderchancer som små, når den lørdag eftermiddag starter på Solvalla-banen i V75-finalerne.

Det er startsporet, som træneren anholder.

- Startspor syv sætter forventningerne ned, så må vi håbe på pengepræmierne. Den der lille flig af sejrschance, som vi havde på forhård, forsvandt da vi fik det startspor.

- Jeg sad forleden og så løb fra Solvalla, og dem med startspor syv kom aldrig rigtig til, så vi skal håbe på en del held, siger Flemming Jensen.

Han forklarer, hvorfor sporet er så svært.

- Det er jo klart, at startsporet betyder meget, når det er så gode heste, vi møder. Vi kan ikke regne med at få noget foræret. Sidste gang vi startede i Sverige havde vi startspor to, så det er bare acceptere det her spo og så få det bedste ud af det, siger Flemming Jensen og noterer sig, at alt ellers er fint med hesten, der har fire sejre i træk.

Andre Ward vandt på Derbydagen i Charlottenlund. Foto: Burt Seeger/Dansk Hestevæddeløb
Andre Ward vandt på Derbydagen i Charlottenlund. Foto: Burt Seeger/Dansk Hestevæddeløb

- Jeg har altid sagt, at den kan klare sig godt i Liga 2, og så er der jo ikke så langt til Lige 1. Her tror jeg også, den vil klare sig, men det er klart i Liga 1 kommer sejrene jo ikke på samlebånd, men den skal nok klare sig.

- Hvad ser du som hestens styrker?

Dens største styrke er forståelsen for at løbe travløb, samt den har en god motor. Hvis du skal sammenligne den med Slide So Easy, så har den slet ikke dens teknik. Så man kan slet ikke sammenligne de to. Motoren og forståelsen derimod har den meget af. Og det kommer man åbenbart også langt med.

 Den evige toer - vil være glad for to nye andenpladser

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Papes ambition at være både dyr og dårlig?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+