Annonce:
Annonce:

Vandt fem millioner på en lynhest

Storfavoritten svigtede, og så var der over fem millioner kroner til 10 systemer med syv rigtige - fire af dem var lynheste

Så tæt var opløbskampen i sidste V75-løb. Van Gogh Z.S. i midten afviser Even's Cool Boy, der angreb via indersporet. Foto:  Sophie Nyblom/TR Bild
Så tæt var opløbskampen i sidste V75-løb. Van Gogh Z.S. i midten afviser Even's Cool Boy, der angreb via indersporet. Foto: Sophie Nyblom/TR Bild
Annonce:
Følg Trav

Mange penge stod på spil for spillerne inden det syvende og sidste løb i V75 fra Skellefteå-banen i Sverige lørdag aften. Der var dobbeltjackpot i V75-spillet - og en syverpulje på i alt 42 millioner danske kroner.

Og det en spændende afslutning. Løbet blev det mest spændende denne eftermiddag, og førerhesten Van Gogh Z.S. vandt med mindste margin før Even’s Cool Boy.

- Den har vundet mange tætte opløb. Det er en rigtig vinderhest, sagde kusken Robert Bergh.

125.000 svenske kroner var førstepræmien i løbet.

TRAVSNAK: V75

V75-spillet er flagskibet blandt travspil i Norden. Her kan danskere hver lørdag spille med i det store svenske spil, hvor der minimum er 18 millioner i syverpuljen. Der er gevinster til de spillere, der rammer syv, seks og fem rigtige i de syv travløb.

Favoritsejren betød, at 10 systemer klarede sig gennem til syv rigtige. De får hver 5.580.542 kroner. Seks rigtige gav 6072 kroner og fem rigtige blev belønnet med 197 kroner.

Fire af de 10 millionvindere havde spillet lynhest (a la lynlotto, red.). Det mindste system var indleveret på den svenske side ATG.se. Det kostede bare 48 kroner og gav i alt en gevinst på 5.647.566 svenske kroner.

Omgangens største favorit Tangen Haap blev kun toer i V75-2, og så var vejen banet for milliongevinsten.

Der er ikke oplyst, om der er danske millionvindere.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: