Vandt på Falster: Første sejr i Europa

Da amerikanske High Bridge vandt Harald Lunds Mindeløb var det første sejr for hesten siden skiftet fra staterne til Flemming Jensen i Hjallerup

NYKØBING FALSTER (Ekstra Bladet): Det er sjældent at en sejr til Danmark førende travtræner, Flemming Jensen, er en overraskelse. Men sådan var det søndag eftermiddag, da Aalborg-træneren hjemtog pokalen i Harald Lunds Mindeløb på Nykøbing Falster Travbane.

Det var amerikanerhesten High Bridge, som nordjyden kørte. Det er en hest, som er kommet fra staterne, og indtil løbet på Danmarks sydligste travbane havde det ikke været den store succes.

- Jeg er en smule overrasket. Han har ikke vist, at han har haft vinderinstinktet. Han er lige som bare fulgt med, sagde Flemming Jensen efter sejren til Ekstra Bladet.

- Hesten har tjent en hel del penge i USA, og løbene derover er anderledes. Hesten har lige skulle vende sig til den måde, som løbene bliver kørt på herovre. Hesten skulle modnes lidt, sagde Flemming Jensen, der i opløbet kørte forbi førende Gigant Slugger.

- Jeg var aldrig sikker på sejren, og efter målet skulle jeg spørge Jeppe Juel, for at finde ud af, hvem af os, der var først, sagde Flemming Jensen.

Hesten var den eneste, som nordjyden havde med til Harald Lunds Mindeløb. Førstepræmien i Travliga 1-løbet var 75.000 kroner.

High Bridge og træner ægteparret Tina og Flemming Jensen. (Foto: Lasse Jespersen)
High Bridge og træner ægteparret Tina og Flemming Jensen. (Foto: Lasse Jespersen)

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

1 kommentar
Vis kommentarer