Vi er klar til Copenhagen Cup

Magiccarpetride viste igen en fremrangende slutspurt og Aalborg-træneren Anders Pedersen melder sig blandt de interesserede til det danske storløb

Magiccarpetride og Anders Pedersen satte banerekord i Aalborg i september. (Foto: Ole Hindby)
Magiccarpetride og Anders Pedersen satte banerekord i Aalborg i september. (Foto: Ole Hindby)

MALMØ (Ekstra Bladet): Årets ældre travhest 2015 vil med i dette års største internationale travløb i Danmark.

Det fortæller Anders Pedersen til Ekstra Bladet.

- Sweden Cup sidst i maj er det store mål for Magiccarpetride i denne sæson, og jeg håber, at vi får en invitation til Copenhagen Cup midt i maj, siger travtræneren fra Aalborg.

- Jeg håber, at jeg snart hører noget, for hvis den ikke skal starte i Copenhagen Cup, så skal den starte dagen inden i et Gulddivisionsløb på Åby-banen, og inden en af de to starter kommer den til at gå et løb i Norge. Det er en hest, der tåler at starte ofte.

Hesten startede med startspor 12 i weekends V75-løb på Jägersro-banen I Malmø. Trods en position bagerst i feltet rundede den nordjyske hest mange konkurrenter i opløbet, og blev bedste danske hest i feltet på en fjerdeplads for kusken Erik Adielsson.

- På forhånd så det jo svært ud med det startspor, men den afsluttede fantastisk, siger Anders Pedersen.

Der er en hest udtaget til Copenhagen Cup. Det er Gigiant Slugger, der vandt Jubilæumsløbet på Charlottenlund Travbane, hvor der var en finalebillet i spil.

Af danske heste er også kredsen om Steen Juuls Tycoon Conway Hall interesseret. Den skal inden starte i den finske pendant: Finlandia Ajo 8. maj.

Galop for Obi-Wan
Den anden danske deltager, Obi-Wan fik ikke det store ud af løbet på Jägersro og hentede ingen penge med hjem til Flemming Jensen.

- Jeg var nødt til at tage farten af hesten, så vi ikke skulle køre hele løbet i tredje spor. Senere gik den i galop, da vi kom for tæt på en konkurrent foran os. Til sidst var det jo bare om at få den med, siger Flemming Jensen, der endnu ikke har planlagt næste start for stjernekrigeren

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

0 kommentarer
Vis kommentarer