Vi skal jo normalt vinde løbet

Winston Sisa ligner den sikreste vinder på NKI Racing Aalborg Arena onsdag eftermiddag

Winston Sisa og Jan Dahlgaard. (Foto: Lasse Jespersen)
Winston Sisa og Jan Dahlgaard. (Foto: Lasse Jespersen)
Følg Trav

Ni travløb er der onsdag eftermiddag på NKI Racing Aalborg Arena.

Specielt én hest skinner i øjnene. Winston Sisa ligner nemlig dagens helt sikre vinder i 4-års løbet.

Jan Dahlgaards hest har kun stillet til start 10 gange i karrieren og har vundet seks løb i absolut skarpeste konkurrence.

Som 3-åring gjorde den rent bord ved at vinde de tre største 3 års løb i Danmark, da den sejrede i Dansk Trav Kriterium, Jydsk 3-årings Grand Prix og 3 års Grand Circle Championat. Med de meritter i bagagen erkender træner Jan Dahlgaard da også, at Winston Sisa er favorit ved morgendagens løb.

- Det er klart, at han skal have en meget dårlig dag, hvis ikke han skal ende som vinder, men alle løb skal køres først, og intet er sikkert i den her verden. Men normalt set så skal han vinde sådan et løb, siger Jan Dahlgaard til danskhv.dk og uddyber:

- Jeg synes, at det er nogle fornuftige heste, der stiller til start, men der er ingen tvivl om, at Winston Sisa er favorit. En hest som Uha Uha de Hess, synes jeg dog er værd også at lægge mærke til. Den har gået flere gode løb, og det er en god hest, ingen tvivl om det.

TV: Så legesyg er årets travhest

Tilbage i april sæsondebuterede Winston Sisa i Skive ved højst overraskende at galoppere i sidste sving grundet problemer med et knæ.

- Efter sæsondebuten er han blevet behandlet i det ene knæ og har nu siden da kørt rigtig godt på efterfølgende. Han har trænet planmæssigt, formen er god, og han ser rigtig fornuftig ud i øjeblikket, så han er helt klar til i morgen.

 TV: Winston er en stjerne

Skal være klar til Grand Prix’et
Jan Dahlgaard fortæller yderligere, at løbet i morgen skal bruges på at gøre Winston Sisa endnu skarpere til Grand Prixet i Aarhus søndag 5. juli.

- Men selvfølgelig går vi hårdt efter at tage sejren. Når det så er sagt, så er det lige så vigtigt for os, at Winston Sisa giver mig et godt indtryk og går et godt løb, så han forbedrer sin form yderligere og lever op til det, som han viser i træningen, siger Skive-træneren.

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

BREAKINGBREAKING