Vil have revanche i Copenhagen Cup

Både Quick Fix og Tycoon Conway Hall vil gerne møde Gigant Slugger i det københavnske storløb

Se interview med Lutfi Kolgjini og Steen Juul her. (Video: Anders Stoffer)

Se interview med Lutfi Kolkgjini og Steen Juul herover

CHARLOTTENLUND (Ekstra Bladet):  Selv om det var Gigant Slugger, der tog den direkte invitation ved at vinde Jubilæumsløbet søndag på Charlottenlund Travbane, så står to af de slagne heste klar til revanche.

Både Quick Fix, der blev toer med Lutfi Kolgjini i sulkyen og Steen Juuls Tycoon Conway Hall vil takke ja til en inviation.

Travhesten Tine Sølvbjerg vandt i yderbanen sin første sejr i 36 starter. Det gav vionderodds 35,04 og sendtre V5-gevinsten i vejret. (Foto: Lasse Jespersen) Trav Lynspil udløste 356.850 kroner

- Jeg er klar til revanche i Copenhagen Cup. Til den tid er min hest bedre, og så vinder den, siger Lutfi Kolgjini i tv-interviewet med Ekstra Bladet herover.

Trav Nordjyder klar til Copenhagen Cup

Steen Juul var sikker på, at han uden indblandingen fra I Won't Dance i spidskampen havde presset Tycoon Conway Hall forbi Quick Fix, der førte løbet, indtil kort før mål, da Jeppe Juel sendte Gigant Slugger forbi.

- Så var løbet blevet helt anderledes. Det er svært at gå i andet spor på det her niveau. Vi bliver slået af tre heste, der gik løbet i indersporet. Jeg synes, at Tycoon Conway Hall er en god hest, men hvis de kan finde ti, der er bedre, så er det klart, at vi ikke skal med i Copenhagen Cup, siger Steen Juul.

Et afgørende øjeblik. I mellem Quick Fix i indersporet og Tycoon Conway Hall spærrer I Won't Dance. Det ødelagde Jubilæumsløbet for hjemmebanehåbet. (Foto: Lasse Jespersen)
Et afgørende øjeblik. I mellem Quick Fix i indersporet og Tycoon Conway Hall spærrer I Won't Dance. Det ødelagde Jubilæumsløbet for hjemmebanehåbet. (Foto: Lasse Jespersen)
 

0 kommentarer
Vis kommentarer