Wellness-ophold til travhest

Søndag har otte heste mulighed for at vinde Lundens 125-Års Jubilæumsløb. Nok’en Frækkert lader op med wellness

Nok'en Frækkert her med Jörgen Sjunnesson har vundet mange løb på den 125-årige gamle travbane i Charlottenlund. (Foto: Lasse Jespersen)
Nok'en Frækkert her med Jörgen Sjunnesson har vundet mange løb på den 125-årige gamle travbane i Charlottenlund. (Foto: Lasse Jespersen)

I travheste-mæssig forstand er 11-årige Nok’en Frækkert ved at være en gammel dreng, men hesten formår stadig at klare sig blandt Danmarks bedste heste, og det er takket være kærlig pleje af familien Bakkegård Hansen/Goecke, der passer og plejer deres stjerne.

Trav Drømmer om Copenhagen Cup-sejr

- Nok’en Frækkert startede lørdag i Aalborg, men det blev en lang tur, da han desværre galopperede, inden starten gik. Han var på en ny bane og så kan han godt blive lidt overstimuleret, og da det samtidigt var lang tid siden Kenneth Nielsen havde kørt ham, endte det med galop, men sådan er gamet, og vi er kommet over den oplevelse, siger Anita Bakkegård Hansen, der har gjort Nok’en Frækkert klar til søndagens store opgave.

  Tycoon Conway Hall får Steen Juul i sulkyen. (Foto: Lasse Jespersen) Trav Startsporet kunne ikke være værre

Her gælder det jubilæumsløbet på Charlottenlund Travbane. Vinderen får 125.000 kroner og en billet til det store Copenhagen Cup midt i maj.

- Vi har givet Nok’en Frækkert en wellness-uge, hvor han får massage, laver strækøvelser og udelukkende går langsomme træningsarbejder så vi er sikre på at hesten kommer ind i sig selv, og så er det ellers på søndag kusken Birger Jørgensens opgave at tænde op i løven som gemmer sig i hesten, siger Anita Bakkegård Hansen i et interview med danskhv.dk.

EKSTRA BLADETS SPILFORSLAG

Charlottenlund, 10. april

V5-forslag

V5-1: 8-7-2-11

V5-2: 6-8-11

V5-3: 11-10-9-12-1

V5-4: 7-3

V5-5: 4

120 kroner

Ekstra Bladet Trav

Alt om travligaen - klik her

Ekstra Bladets travside: ekstrabladet.dk/trav

Bliv hesteejer i travligaen for 200 kroner i måneden: ekstrabladet.dk/travklub

1 kommentar
Vis kommentarer