Vandt en million i blinde

En tipper er blevet en million rigere - selvom han slet ikke vidste, hvad han spillede på

Arkivfoto: Mads Jensen/Ritzau Scanpix
Arkivfoto: Mads Jensen/Ritzau Scanpix

Nogle bruger timer og dage på at analysere kampe ned i mindste detalje, mens andre bare prøver lykken på Oddset.

Nu har en heldig tipper ramt jackpot på sidstnævnte metode, som indbragte ham hele 1.055.730,50 kroner. Det fortæller Danske Spil i en pressemeddelelse.

Gambleren fra Farum havde i en 7-Eleven startet en såkaldte femugerskupon, hvor man spiller de samme udfald fem uger i streg. På dette tidspunkt kendte han kun den første uges 13 kampe.

Ugen efter var han millionær på nogle højst overraskende udfald, som han som den eneste i Danmark havde 'forudset'.

Han ramte blandt andet første Everton-sejr på Anfield siden 1999 og et uafgjort resultat i kampen mellem Burnley og West Bromwich, hvor gæsterne var i undertal i en time.

Og så sad resten at tegnene også for den heldige vinder.

- Milliongarantien blev denne gang udløst på en meget usædvanlig måde. Femugers-tips er en spilform, som har eksisteret helt tilbage fra Tips-spillets gamle dage. En gruppe tippere ynder fortsat at bruge den, hvilket vi naturligvis er glade for. Især, når det giver gevinst. Vi ønsker vores heldige Tips-kunde stort tillykke, siger sportsspilchef Jens Nielsen.

Thomas Helmig og Hugo Helmig havde fået adgang til Aarhus Stadion søndag på trods af tilskuerforbuddet. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix AGF Helmig fik sindene i kog: Her er AGF's forklaring

Inter og Christian Eriksen gjorde Ibrahimovic til en ren Zlatist i 3-0-sejren. Foto: Miguel Medina/AFP Allan Olsen Du har taget røven på mig, Eriksen

Brøndby Ude i Brøndby-kulden

21 kommentarer
Vis kommentarer