Bøsse-bokser slår twitter-troll i gulvet hos frisør

Den åbne bøsse-bokser Yusaf Mack blev konstant hånet for sin seksualitet af en twitter-trold - det hævnede bokseren, da han mødte ham hos en frisør

Her langer bokseren Yusaf Mack ud efter bokseren Librado Andrade, men i lørdags slog han en twitter-trold i gulvet hos en frisør. (Foto: AP)
Her langer bokseren Yusaf Mack ud efter bokseren Librado Andrade, men i lørdags slog han en twitter-trold i gulvet hos en frisør. (Foto: AP)

Det hører helt klart til sjældenhederne at være åben bøsse i den hårdtslående bokseverden, der er noget af det mest maskuline man kan forestille sig. Men for den amerikanske bokser Yusaf Mack har det været en realitet i mange år. Og at være åben bøsse i bokse-sporten kan nogen gange have sine ulemper.

Det måtte Yusaf Mack sande på sin egen krop, da han gennem længere tid konstant blev hånet for sin seksualitet af en såkaldt twitter-trold. Men det kan også være farligt at håne en bokser. Det fandt twitter-trolden hurtigt ud af, da han hos en frisør i Philadelphia i USA blev konfronteret af den store muskuløse bokser Yusaf Mack, der gav twitter-trolden en regulær røvfuld og slog ham i gulvet midt inde i frisør-butikken. Det skriver det amerikanske medie TMZ.

Fortjente tæsk
TMZ Sports beretter, at en ambulance blev sendt til L A Clippers i Philadelphia lørdag aften, efter at Yusaf Mack havde gennembanket twitter-trolden foran de ansatte samt andre kunder i frisør-butikken.

Flere vidner fortæller til TMZ, at Mack angreb den homo-fjendske mand, mens han var ved at få vasket sit hår inde hos frisøren. Og til TMZ har Mack forklaret, at han var blevet død træt af den konstante homo-fjendske online-hån og derfor havde besluttet sig til at konfrontere twitter-trolden ansigt til ansigt. Mack ønsker i følge TMZ på ingen måde at undskylde sin voldelige opførsel og siger, at fyren fik, hvad han fortjente.

Se den utrolige video, hvor Yusaf Mack gennembanker twitter-trolden hos frisøren

(artiklen fortsætter under billedet)

Yusaf Mack hiver her efter vejret i ringhjørnet under en boksekamp. (Foto: AP)
Yusaf Mack hiver her efter vejret i ringhjørnet under en boksekamp. (Foto: AP)
 

Twitter-trolden vil hævne sig
TMZ har i øvrigt også kontaktet twitter-trolden, der tilsyneladende ikke har lært noget af den voldelige omgang, han blev udsat for.

- Jeg vil hellere have, at der cirkulerer en video, hvor jeg får tæsk, end at der cirkulerer en video, hvor jeg får en p.. op i r.... en skønne dag.

Twitter-trolden hævder i øvrigt, at han vil hævne sig på Mack.

- Mig og ham, vi skal slås igen.

Bokseren Yusaf Mack ryster imidlertid bare hovedet og siger, at han ikke er bange.

Yusaf Mack er en meget stor og stærk mand.  Det fik en h omo-fjendsk amerikaner at mærke, da han blev gennembanket af den store bokser. Her er Yusaf Mack i gang med en professionel boksekamp med bokseren Librado Andrade. (Foto: AP)
Yusaf Mack er en meget stor og stærk mand. Det fik en h omo-fjendsk amerikaner at mærke, da han blev gennembanket af den store bokser. Her er Yusaf Mack i gang med en professionel boksekamp med bokseren Librado Andrade. (Foto: AP)
 

1 af 3 Yusaf Mack er en meget stor og stærk mand. Det fik en h omo-fjendsk amerikaner at mærke, da han blev gennembanket af den store bokser. Her er Yusaf Mack i gang med en professionel boksekamp med bokseren Librado Andrade. (Foto: AP)
2 af 3 Yusaf Mack hiver her efter vejret i ringhjørnet under en boksekamp. (Foto: AP)
3 af 3 Her langer bokseren Yusaf Mack ud efter bokseren Librado Andrade, men i lørdags slog han en twitter-trold i gulvet hos en frisør. (Foto: AP)
51 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere