Cannabis-aktivist delte en joint med Mike Tyson

Ifølge foreløbig plan skal hårdtslående bokselegende gæste dansk cannabis-messe til næste år

En selfie med Mike Tyson. Fra venstre er det Carl Holness, Mike Tysons bookingagent, derefter Kodr 'Cutter' Mehri, der står med Mike Tyson, og på bokserens højre side er det Thomas Jensen fra Chillo-butikken.
Foto: Privatfoto
En selfie med Mike Tyson. Fra venstre er det Carl Holness, Mike Tysons bookingagent, derefter Kodr 'Cutter' Mehri, der står med Mike Tyson, og på bokserens højre side er det Thomas Jensen fra Chillo-butikken. Foto: Privatfoto

I disse dage er bokselegenden Mike Tyson i København, og tidligere i dag mødte cannabis-aktivisten Kodr 'Cutter' Mehri, den tidligere verdensmester på dennes hotel.

Et møde, der blandt andet resulterede i, at de delte en joint, fortæller cannabis-aktivisten til Ekstra Bladet.

- Mike Tyson og jeg har fælles interesser, fortæller 'Cutter', der tidligere i år arrangerede den første cannabis-messe på dansk jord.

Foto: Kenneth Meyer 112 Til både sygdom og sjov: Danmark lægger jord til Nordens største cannabis-messe

- Tyson er jo gået ind i cannabis-industrien i USA. Her er der blandt andet projektet Tyson Ranches, fortæller 'Cutter'.

Her er der tale om en farm i Californien, hvor der skal dyrkes cannabis. Den slags er lovligt i Californien.

Hovedsageligt skal der især forskes i medicinsk cannabis, men i følge en artikel i Independent drejer det sig også om at udforske forskellige måder at kultivere og dyrke cannabis-planterne på.

Har fælles bekendte
Mike Tyson er i landet med to talkshows, han skal holde sammen med Mikkel Kessler kaldet 'History of legends'.

Mike Tyson har fået et mere bekymringsfrit liv, siden at han stoppede sin aktive boksekarriere i 2005. Foto: Jonas Olufson Boksning Tyson i Danmark: - Behøver ikke længere at have lyst til at slå nogen ihjel

Først i København og efterfølgende i Herning.

- Jeg skal desværre ikke ind og se det her, men vi har fået fribilletter til showet i Prag på torsdag, fortæller 'Cutter'.

Tyson har aldrig lagt skjul på, at han er glad nyder af cannabis. Ligesom han også har både brugt og misbrugt alkohol og hårde stoffer tidligere i livet. Det beskrives intensivt i biografien 'Tyson - Mit livs kamp'.

- I hans følge er der folk, der har kontakter i cannabis-industrien. Det viser sig, at vi har fælles bekendte i England, fortæller 'Cutter'.

Og mandag tog Mike Tysons folk kontakt til 'Cutter' og hans makker Thomas Jensen.

Sammen driver de butikken Chillo i en sidegade til Strøget, hvor de sælger jointpapir og rygegrej.

- Der kom to ned i butikken uden at præsentere sig. De snakkede lidt med Thomas, og jeg lyttede lidt med et halvt øre.

- Så spørger den ene, om vi ikke havde noget 'weed'. Vi svarede nej. Så sagde den ene af de to, 'vi er ellers sammen med ham her', og så viste de et billede af Mike Tyson, fortæller 'Cutter'.

Aftalte besøg
Derpå blev der indgået en aftale om at Chillo-folkene skulle besøge Mike Tyson på hotellet.

- Det er jo en drengedrøm, der bliver opfyldt. Det var ret vildt at få lov at møde ham, siger 'Cutter'.

- Vi snakkede om forskellige ting, blandt andet om den boomende cannabis-industri. Vi snakkede også om hans tour. Og så røg vi en joint, fortæller 'Cutter'.

- Det lyder ikke ligefrem medicinsk, men snarere af hygge?

- Han fungerer ikke særligt godt uden sin medicinske cannabis. En mand, der som ham, har fået så mange tunge og hårde slag i hovedet, har en række lidelser og traumer, svarer 'Cutter'.

Det blev også aftalt, at Mike Tyson efter planen skal gæste næste års cannabis-messe, der til næste holdes i Messecenter Herning.

- Præcis, hvad der skal tales om, og hvordan det skal foregå, det skal vi lige have lagt planer for. Det er endnu ikke afklaret, fortæller 'Cutter'.

46 kommentarer
Vis kommentarer