Årets første klassiker ramt af stenskred

To personer meldes kvæstet, da klippestykker og jord ved middagstid pludselig væltede ned over dagens rute i forårsklassikeren Milano-Sanremo. Feltet dirigeres uden om ulykkessted

(Arkivfoto: Thomas Sjørup)
(Arkivfoto: Thomas Sjørup)

Få timer før et felt bestående af nogle af de bedste cykelryttere i verden skulle passere, væltede pludselig ved middagstid store klippestykker ned over dagens rute i forårsklassikeren Milano-Sanremo.

To personer meldes ifølge avisen La Repubblica kvæstet ved stenskredet. En af dem skulle være kommet alvorligt til skade, hvilket kun understreger, at dagen kunne være endt i en tragedie, hvis stenskredet havde fundet sted netop, da feltet skulle passere.

Rytterne var langt fra ulykkesstedet, men flere biler, som muligvis var en del af løbet, befandt sig i ulykkeszonen. De tilskadekomne er to fodgængere, forlyder det fra Italien, mens de biler, der blev ramt af sten, lykkeligvis alle stod parkeret og altså ikke havde passagerer om bord.

I al hast har arrangørerne omlagt ruten, så feltet i stedet for de smalle veje efter Turchino-stigningen kører ud på en motorvej og tilbage på den oprindelige rute på den anden side af ulykkesstedet.

11 ryttere slap tidligt af sted i et udbrud og havde på et tidspunkt 11 minutter til feltet. Forspringet skrumper dog kilometer for kilometer.

Se også: Dansk stortalent: Jeg skal nok nå i finalen en dag

Se også: Snu belgier snyder Sagan og snupper førertrøje

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere