Annonce:
Annonce:

Afviste Frankrigs præsident

Den ikoniske røde Tour de France-bil er endelig ankommet til Danmark, og i den anledning havde Rolf Sørensen en vild anekdote med

Annonce:
Følg Cykling

Tour de France-starten i København i sommeren 2022 nærmer sig med hastige skridt, og mandag formiddag landede den bil, hvor løbsdirektør Christian Prudhomme skal vinke det hele i gang fra, på Rådhuspladsen i København.

Den tidligere cykelrytter og nuværende cykelsportkommentator Rolf Sørensen var også mødt op til fremvisningen af Prudhommes bil, og Rolf Sørensen havde en særlig anekdote med. 

Rolf Sørensen om mødet med Emmanuel Macron

- Jeg var på motorcyklen under kommenteringen, og så var Lars Løkke dernede, vores daværende statsminister, samtidig med, at Macron var der, og det havde jeg godt luret, da de gik over til bilerne. Da jeg så sad på motorcyklen, spørger jeg vores producer, om jeg ikke skal finde Prudhommes bil og få fat i Lars.

- Jeg kommer op, og der er fyldt med gendarmer. Mere end der plejer at være. De vinker mig så væk, men da Prudhomme ser mig, får jeg lov at komme frem.

- Jeg kan så se, at han har fortalt præsident Macron, hvem jeg var, og vi hilste på hinanden gennem vinduet, og vi var begge meget beæret over at møde hinanden, men jeg blev simpelthen nødt til at sige, 'Det var godt at møde dig Hr. Præsident, men jeg skal simpelthen frem til Lars Løkke", hvilket vi grinte meget af.

Artiklen fortsætter under billedet..

Rolf Sørensen foran den famøse løbslederbil på Rådhuspladsen i København. Foto: Tariq Mikkel Khan
Rolf Sørensen foran den famøse løbslederbil på Rådhuspladsen i København. Foto: Tariq Mikkel Khan
 

Det er surrealistisk
Udover den sjove anekdote delte Rolf Sørensen også sine tanker omkring Tour-starten i København næste sommer. Og den ellers garvede cykelekspert havde svært ved at sætte ord på, hvor stort det faktisk er for Danmark og dansk cykelsport.

Annonce:

- Det er fuldstændig surrealistisk, og lige da jeg kom her på Rådhuspladsen og så bilen, så begynder det at gå op for en nu. Det er så vildt, forklarede Rolf Sørensen stående på Christian Prudhommes hellige plads.   

Den første etape af Tour de Fance 2022 er en enkeltstart rundt i København, og Rolf Sørensen har store forventninger til de danske ryttere.

- Vi havde fire danskere i top 9 på den sidste enkeltstart i Tour de France sidste år. Det siger lidt om niveauet. Mikkel Bjerg, Kasper Asgreen, Søren Kragh og Magnus Cort kan alle fire være med i kampen om etapesejren. Den passer ikke helt så godt til Vingegaard, men jeg tror sagtens, at vi kan se en dansker i den gule førertrøje på anden etape.

Den 109. udgave af verdens største cykelløb løber af stablen den 1 juli.

Officielt: Rykker Tour-start i Danmark til 2022

Tour de France-feltet skal bestige Alpe d'Huez i 2022

Prudhommes bil ankom til København fra Tjekkiet mandag morgen. Foto: Tariq Mikkel Khan
Prudhommes bil ankom til København fra Tjekkiet mandag morgen. Foto: Tariq Mikkel Khan
 

 

 

 

 

 

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Vi har et samfund, hvor systemet er blevet vigtigere end borgeren

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: