Armstrong køber sig fri af pinlig sag

Med betaling af en bøde på 1561 kroner har Lance Armstrong viklet sig ud af pinlig sag om påkørsel af parkerede biler i muligvis påvirket tilstand

Lance Armstrong kæmper for at forbedre sit plettede omdømme, men det hjælper ham ikke, at han kører galt og stikker af fra ulykkesstedet. (Foto: AP).
Lance Armstrong kæmper for at forbedre sit plettede omdømme, men det hjælper ham ikke, at han kører galt og stikker af fra ulykkesstedet. (Foto: AP).
Følg Cykling

Han er netop dømt til at tilbagebetale 65 millioner kroner, som han uberettiget modtog i bonus for at vinde Tour de France, men Lance Armstrong har stadig lidt håndører til rådighed. Nok til, at han har kunnet købe sig fri af en pinlig sag om påkørsel af flere parkerede biler i Aspen, Colorado, lige før nytår.

1561 kroner har Armstrong via sin advokat pr. check betalt til den retskreds, hvor forseelsen fandt sted, skriver Aspen Daily News på sin hjemmeside. Dermed anses sagen for lukket, og Armstrong er sluppet for i retten at skulle forsvare sig imod anklager om at køre for stærkt efter forholdene samt at undlade at anmelde en ulykke.

Lance Armstrong i ny skandale

Armstrong er også sluppet forbløffende nemt fra en mistanke om spritkørsel. Hans samlever, Anna Hansen, løj i første omgang over for politiet, idet hun hævdede, at det var hende, der sad bag rattet, da parrets bil 28. december om aftenen ramte to parkerede køretøjer på en villavej i Aspen.

Politiet opsporede hurtigt gerningsbilen, og Anna Hansen blev sigtet, da hun tilstod forbrydelsen. Hun hævdede, at hun havde kørt bilen hjem fra en fest, idet Lance Armstrong havde fået for meget at drikke.

Kæmpe nederlag: Armstrong dømt til at betale 65 millioner

Hendes forklaring faldt dog fra hinanden, og sigtelserne mod hende blev i stedet rettet mod Armstrong. Da forklarede Anna Hansen, at Armstrong ikke havde været beruset, og hun beklagede, at hun havde løjet. Hun slap for videre tiltale, og det samme sker med betaling af en bøde også for Armstrong, skriver Aspen Daily News.

Dog kan han vente krav om betaling af værkstedsregninger fra de berørte bilejere.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

14,8 millioner kroner blev samlet ind på en time