Nicki S.: Contador kørte forkert

Den danske veteran Nicki Sørensen rådede forgæves Alberto Contador til at vente med sit angreb i Liège-Bastogne-Liège

Nicki Sørensen var tilfreds med sin egen 17. plads, men mener, at kaptajn Alberto Contador kørte forkert og gik glip af et Top 10-resultat. (Foto: Claus Bonnerup)
Nicki Sørensen var tilfreds med sin egen 17. plads, men mener, at kaptajn Alberto Contador kørte forkert og gik glip af et Top 10-resultat. (Foto: Claus Bonnerup)

LIÈGE (Ekstra Bladet): Der var ikke meget smil over Alberto Contador, da han efter et skuffende Liège-Bastogne-Liège hastigt cyklede hen til døren i Saxo-Tinkoff-bussen og i en bevægelse klippede ud af pedalerne og sprang op ad trappen.

Grunden: Spanieren havde ikke held med sit angreb på Côte de Colonster 20 km fra mål, og så rullede han i mål som nr. 57.

Se også: Martin efter klassikersejr: Jeg overraskede Rodriguez

Men det kunne være undgået, mener Nicki Sørensen.

- Efter min mening spillede han kortene forkert ud. Han skulle have ventet til Saint-Nicolas (5,5 km fra mål, red.), så ville han have kørt i Top 10.

- Det foreslog jeg ham ude på ruten, for han havde gode ben, men han ville ikke køre efter Top 10. Han kører for at vinde. Så det var et valg, han tog, siger Nicki Sørensen.

Se også: Daniel Martin vinder forårets sidste klassiker

I stedet blev det den snart 38-årige dansker, der blev bedste fra Saxo-Tinkoff. Han kom ind på en 17. plads blot 21 sekunder efter Dan Martin.

- Jeg forsøgte at få et godt resultat, så jeg er tilfreds. Jeg kører et perfekt løb og kunne ikke have gjort noget anderledes.

- Jeg kommer ind i anden gruppe, men jeg har ikke det punch mere, der skal til for at hamle op med folk som Enrico Gasparotto, Simon Gerrans og Philippe Gilbert.

- Jeg gjorde mit bedste, siger Nicki Sørensen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen