Superrytter opgiver Paris-Roubaix

Superstjernen Tom Boonens styrt i Flandern Rundt koster ham også deltagelse i Paris-Roubaix, fastslår hans hold i en pressemeddelelse

Tom Boonen styrtede tidligt på dagens etape af Flandern Rundt og måtte udgå så skadet, at han allerede nu må melde afbud til Paris-Roubaix. (Foto: Zuma Press)
Tom Boonen styrtede tidligt på dagens etape af Flandern Rundt og måtte udgå så skadet, at han allerede nu må melde afbud til Paris-Roubaix. (Foto: Zuma Press)

Tom Boonen (Omega Pharma-Quick Step) styrtede efter blot 19 kilometer af Flandern Rundt, da han ifølge en pressemeddelelse fra holdet ramte et plasticskilt på vejen. Styrtet koster ham nu også deltagelse i næste søndags Paris-Roubaix, lyder det fra holdet.

- Løbet er ikke for alvor en mulighed. Det er hårdt at melde afbud til et sådant løb, men jeg kan virkelig ikke køre, siger Boonen i pressemeddelelsen.

- Jeg har mange smerter, og i de næste par dage bliver det helt sikkert ikke bedre. Desværre er 2013 ikke mit år. Jeg har haft for mange problemer i år, og nu dette, siger Boonen.

Læs også:

Se også: Opvisning af Cancellara i Flandern Rundt

Han fortæller om styrtet, at han sad bag holdkammeraten Stijn Vandenbergh i høj fart, og at han - da feltet slog et sving til venstre - ramte skiltet på vejen og røg i asfalten.

- Jeg kunne ikke trække vejret i begyndelsen. Jeg forstod med det samme, at noget ikke var godt. Jeg havde smerter særligt i den venstre side af kroppen. Da så jeg et dybt sår på mit højre knæ, og jeg forstod, at mit løb var ovre, siger Boonen i pressemeddelelsen.

Læs også:

Se også: Hov! Den snupper jeg da lige ...

Om resten af Flandern Rundt, som han efter behandling på hospitalet måtte følge på tv-skærmen, siger han:

- Det var et flot løb, og den stærkeste vandt. Jeg ønsker Cancellara til lykke. For mit vedkommende kan jeg sige, at jeg helt sikkert vil forsøge mig igen næste år, siger den 32-årige belgier.

Franskmanden Sylvain Chavanel blev med en 13. plads bedst placerede rytter for Omega Pharma-Quick Step.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere