Hov! Den snupper jeg da lige ...

Den slovakiske stjernerytter Peter Sagan måtte nøjes med en andenplads, da Cancellara snuppede sejren i Flandern Rundt - men så snuppede Sagan da bare noget andet

Peter Sagan snupper sig en godbid på podiet, mens Fabian Cancellara får kindkys. (Foto: Zuma Press)
Peter Sagan snupper sig en godbid på podiet, mens Fabian Cancellara får kindkys. (Foto: Zuma Press)

Fabian Cancellara tog røven på alle konkurrenterne, Peter Sagan tog røven på ...

Well, altså, slovakken snuppede andenpladsen efter Cancellara i dagens Flandern Rundt-klassiker, men tog også for sig på podiet, kan man vel sige.

Mens Cancellara fik kindkys af podiepigerne, kneb Peter Sagan nemlig med et lumsk blik i øjet den blonde af podiepigerne i numsen.

Læs også:

Se også: Matti: Cancellara er simpelthen for stærk

Den farverige stjernerytter er - som en slags cykelsportens svar på Formel 1-stjernen Kimi Räikkönen - måske nok mindre meddelsom og en smule lavttalende, når han skal give interview, men når han sidder på cyklen, er han sprudlende og fuld af sjov og ballade.

Da han vandt Gent-Wevelgem for nylig, fejrede han allerede, da han krydsede målstregen - ved at smide cyklen op på baghjul som en anden speedway-kører.

Læs også:

Se også: Opvisning af Cancellara i Flandern Rundt

Nogle vil måske også mindes hans jubelscener under Tour de France, hvor han angiveligt forsøger at efterligne filmtitler som Forrest 'run, Forrest, run' Gump.

Og så er det vel værd at notere sig, at podiepigerne i dagens klassiker til forveksling ligner podiepigerne fra Gent-Wevelgem - som man kan se i billederne over artiklen - så måske er blondinen på billedet fra i dag slet ikke fremmed for Peter Sagan.

Læs også:

Se også: Redaktør om Sagan: Sexchikane!

Sagan har i øvrigt været hurtigt ude med en undskyldning til dem, der måtte føle sig ramt af den slags numsekniberi.

- Det var ikke min mening at vise kvinder disrespekt på podiet. Det var bare en joke. Undskyld, hvis nogen føler sig stødt, skriver han på Twitter.

1 af 6 Met et lumsk grin lægger Peter Sagan an til landing .... (Foto: Zuma Press)
2 af 6 Slovakken kunne faktisk godt følge protokollen og tage imod det obligatoriske kindkys. (Foto: Zuma Press)
3 af 6 Peter Sagan kunne selv lade sig kåre som vinder af Gent-Wevelgem for nylig og modtage kindkys fra podiepigerne - der grangiveligt minder om podiepigerne i dagens Flandern Rundt. (Foto: AP/Yves Logghe)
4 af 6 Under Tour de France i fjor kunne man se Peter Sagan fejre sejrene ved at parodiere filmtitler. (Foto: AP/Laurent Rebours)
5 af 6 Og sådan ser sejrende cykelryttere ud uden podiepiger! (Foto: AP/Geert Vanden Wijngaert)
6 af 6 Peter Sagan snupper sig en godbid på podiet, mens Fabian Cancellara får kindkys. (Foto: Zuma Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere