Matti: Cancellara er simpelthen for stærk

- Der var intet at stille op, siger Matti Breschel, der skuffet måtte se sin drømme-sejr fordufte på Oude Kwaremont-stigningen i Flandern Rundt

Matti Breschel var længe med fremme i Flandern Rundt, men løb tør for kræfter. (Arkivfoto: Tim de Waele/Corbis)
Matti Breschel var længe med fremme i Flandern Rundt, men løb tør for kræfter. (Arkivfoto: Tim de Waele/Corbis)

Længe lå det store klassikerhåb Matti Breschel (Saxo-Tinkoff) lunt i det stadigt mindre felt i Flandern Rundt, hvilket gav danske seere og tilskuere tro på, at det skulle være i år, at han slog til i et af de cykelløb, han har drømt om at vinde, siden han var dreng.

Men inde i Matti Breschel gjorde det bare ondt, og han vidste allerede længe før den hektiske finale, at kun et mirakel kunne opfylde hans drøm i år.

- Jeg kunne godt mærke, at den skrabede på (at kræfterne var ved at slippe op, red.), sagde Matti Breschel over mobilen til ekstrabladet.dk, da han umiddelbart efter løbet forlod målbyen Oudenaarde i Saxo-Tinkoffs teambus.

Læs også:

Se også: Saxo-boss: Breschel løb tør for kræfter

- Der var ikke rigtigt noget at stille op, da Fabian angreb på Kwaremont. Jeg havde ikke mere, og min eneste chance var bare at sidde rigtigt placeret i feltet og så håbe på det bedste.

- Alle vidste, at Fabian ville køre køre på den stigning. Det var næsten stensikkert. Men der var bare slukket for mig. Der var ikke mere tilbage, og Cancellara var simpelt hen for stærk, sagde Matti Breschel.

Da muligheden for sejr var forsvundet ud af syne med Cancellara og Peter Sagans vilde ridt mod mål, satsede Breschel på at komme med i den gruppe, der skulle køre om placeringerne i top 10. Heller ikke det lykkedes for den ambitiøse dansker.

Læs også:

Se også: Opvisning af Cancellara i Flandern Rundt

- Jeg er en lille smule skuffet. Jeg ville gerne have forbedret mit resultat fra sidste år (en 9. plads, red.). Jeg ville gerne være kørt i top 10, sagde Breschel og kunne ikke finde noget opløftende at sige om den barske dag i den bidende kulde i Flandern.

- Nu må jeg prøve ikke at havne helt nede i kulkælderen. Jeg må prøve at sætte mig op til Paris-Roubaix i næste uge. Det er også et stort løb, og der håber jeg på lidt mere, end det blev til i dag, sagde Matti Breschel.

Han kom i mål lidt under tre minutter efter suveræne Fabian Cancellara, der vandt løbet for anden gang.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere