Storsponsor trækker sig ud af cykelsport

RadioShack dropper sit engagement i cykelsporten efter denne sæson, skriver fransk sportsavis

(Arkivfoto: AP)
(Arkivfoto: AP)

Cykelstjerner som brødrene Schleck og Fabian Cancellara skal i fremtiden køre med et nyt sponsornavn på tøjet, efter at RadioShack ifølge l'Equipe har besluttet at trække sig ud af cykelsporten ved udgangen af sæsonen.

Det Luxembourg-baserede storhold RadioShack-Leopard skal dermed ud at finde en ny hovedsponsor, hvis holdet skal fortsætte efter årsskiftet.

Ifølge den franske sportsavis har beslutningen grund i de mange dopingsager, der har plaget cykelsporten, og som blandt andet har involveret Fränk Schleck, der er et af holdets topnavne.

Se mere:

Se også: RadioShack ribbet for cykler

Allerede sidste år trak holdets anden hovedsponsor, Nissan, sit navn fra holdets tøj og udstyr.

RadioShack startede holdet i 2010, hvor man blandt andet havde Lance Armstrong blandt sine ryttere. Siden blev det slået sammen med Leopard Trek og fik tilgang af profiler som Schleck-brødrene, Cancellara og danske Jakob Fuglsang.

Men 2012 blev lidt af et mareridt for det stjernebesatte mandskab, hvor direktør Johan Bruyneel blev kædet sammen med Lance Armstrong-skandalen, mens Fränk Schleck blev trukket ud af Tour de France efter at have afleveret en positiv dopingprøve.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere