Schleck-nedtur fortsætter: Alene på druk efter nyt exit

Den sportslige nedtur er åbenlys, og nu er der også tegn på, at Andy Schleck rent menneskeligt er på vej ud over kanten. Gik på druk efter sin tidlige exit fra Tirreno-Adriatico

Andy Schlecks nedtur fortsætter (Foto: Corbis)
Andy Schlecks nedtur fortsætter (Foto: Corbis)

Den luxembourgske Tour-vinder Andy Schleck er tilsyneladende ved at give helt slip på tøjlerne på sit liv. Efter sin skuffende tidlige exit fra Tirreno-Adriatico - han stod af efter blot 50 kilometer af sjette etape - gik han på druk på et lufthavnshotel i München.

Det afslører den franske politiker Pierre-Yves Le Borgn på sin Facebook-profil torsdag.

'Sent check-in på et hotel i lufthavnen i München. En meget fuld person kom med besvær ind i elevatoren og forsøgte forgæves at trykke på knappen. Jeg genkendte en stor mester, to gange nummer to i Touren i de senere år. Deprimerende', skrev Le Borgn og fortsatte siden i kommentarfeltet under den opsigtsvækkende statusopdatering:

Læs også:

Se også: Udgik igen: Andy Schleck lammet af frygt

'Det var Andy Schleck. Jeg fik indtryk af at have mødt en ung mand, der har mistet kontrollen: Fuld og alene om aftenen på et lufthavnshotel', skriver Le Borgn.

Schleck har i et år kæmpet en sej og forgæves kamp for at finde sit sande jeg. Han styrtede voldsomt i sommer og fik sæsonen ødelagt. Touren måtte han vinke farvel til, og han måtte derfor på afstand se sin bror Fränk, som han er umådeligt tæt knyttet til, blive knaldet for doping under løbet.

Hvad den franske politikers motiv til at afsløre Schleck er, svæver fortsat i det uvisse.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere