Breschel skal køre med om sejren i Milano-Sanremo

Den danske sprinter Matti Breschel har gode vinderchancer i Milano-Sanremo, vurderer Team Saxo-Tinkoff

Der stilles store forventninger til Matti Breschel. (Foto: Corbis)
Der stilles store forventninger til Matti Breschel. (Foto: Corbis)

Team Saxo-Tinkoff stiller til start med tre danskere i søndagens 298 kilometer lange endagsløb, Milano-Sanremo. Både Matti Breschel, Michael Mørkøv, og Jonas Aaen er med i Italien.

Cykelløbet er den første af de store klassikere i denne sæson, og holdejer Bjarne Riis har prioriteret løbet højt, selv om Alberto Contador ikke skal deltage.

Team Saxo-Tinkoffs sportsdirektør Fabrizio Guidi tror på, at Breschel og italienske Daniele Bennati har gode vinderchancer i løbet.

Se også: UCI: Armstrong uden betydning

- Naturligvis er vi her for at få et godt resultat, og jeg ved, at vores ryttere er i stand til at køre med om sejren.

- Jeg tror, at både Matti og Daniele har styrken og erfaringen til at vinde dette løb, og de bliver hjulpet godt frem af en stærk gruppe af holdkammerater, siger Guidi til holdets hjemmeside.

Det kuperede løb er blevet vundet af nogle af de største ryttere gennem tiden, heriblandt Fausto Coppi, Laurent Fignon, Laurent Jalabert og Eddy Merckx, som har vundet løbet syv gange.

Sidste år vandt Simon Gerrans fra Oreca-GreenEdge klassikeren, og i år er Gerrans' holdkammerat Matt Goss og sprinteren Mark Cavendish fra Omega-Pharma Quick Step blandt topfavoritterne.

Cykling - 13. mar. 2013 - kl. 13:29 TV: Dansk cykelrytter nøgenbadede under træning

- Jeg glæder mig til at få løbet i gang. Det er den første store klassiker i år, og vi er faktisk på ruten lige nu for at inspicere de sidste kilometer af ruten.

- Men i de lange og krævende klassikere, skal du også sørge for at holde fokus, holde dig ude af problemer og have en lille smule held på din side for at kunne vinde, men jeg er overbevist om, at holdet vil gøre det godt, fastslår Guidi.

Ud over Bennati, Breschel, Mørkøv og Aaen, så deltager også Matteo Tosatto, Michael Rogers, Benjamin Noval og Manuele Boaro for Saxo-holdet i Milano-Sanremo.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere