Schumacher sejrer i Algeriet

Michael Rasmussens Christina Watches-Onfone vandt første etape i Algeriet Rundt i et felt spækket med afrikanske kontinentalhold

Tyskeren var hurtigst Algeriet. (Foto: Christina Watches – Onfone)
Tyskeren var hurtigst Algeriet. (Foto: Christina Watches – Onfone)

Tyskeren Stefan Schumacher vandt mandag første etape af Algeriet Rundt, og det var der god grund til. Faktisk ville det være en større nyhed, hvis den rutinerede tysker ikke havde vundet.

Feltet er nemlig proppet med afrikanske amatørryttere samt en stribe ikke videre skræmmende hold fra Europa. Ryttere på det niveau bør ikke være en udfordring for Schumacher, der i sin bedste form burde kunne finde plads på et hold på cykelsportens øverste niveau. Hans dopingdom i 2008 ændrer ikke på, at han grundlæggende er en dygtig cykelrytter.

Sejren får ikke desto mindre Christina Watches-Onfone til at udråbe sejren som en 'kæmpe succes'. Ud over Algeriet Rundt kører Christina Watches-Onfone tre løb i Algeriet i denne omgang: Circuit of Algeria, Tour of Tipaza og Tour of Blida.

Se også: Jalabert alvorligt kvæstet i ulykke

Det danske hold består af Stefan Schumacher, Constantino Zaballa, Angelo Furlan, Jimmi

Sørensen, Marc Hester og Martin Pedersen. Sidstnævnte blev nummer tre på etapen mandag, oplyser holdet i en pressemeddelelse.

Michael Rasmussen ejer 25 procent af Christina Watches-Onfone. Han har indstillet sin aktive karriere, men håber på at vende tilbage som sportsdirektør på sit hold, når han har afsonet karantæne for et mangeårigt dopingmisbrug, som han indrømmede på et pressemøde 31. januar i år.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere