Sørensen: Ubehagelige beskyldninger

Nicki Sørensen afviser oplysninger om doping på det danske OL-cykelhold i 2004

Nicki Sørensen kører Paris-Nice i disse dage, mens en historie omn OL-doping cykler rundt i den danske presse. (Foto: Claus Bonnerup)
Nicki Sørensen kører Paris-Nice i disse dage, mens en historie omn OL-doping cykler rundt i den danske presse. (Foto: Claus Bonnerup)

Fredag skrev Politiken, at Michael Rasmussen i et januar-møde med Wada havde oplyst, at tre af de fem danske OL-ryttere i 2004 var dopede med kortison.

Det danske hold bestod udover Michael Rasmussen af Frank Høj, Bo Hamburger, Lars Michaelsen og Nicki Sørensen. Lørdag skrev cykelsitet Veloropa på deres facebook-profil, at de havde oplysninger om, at Nicki Sørensen var et af de tre navne, som Rasmussen havde angivet overfor Wada, mens Rasmussen selv skulle være en af de to andre.

Det er i sagens natur ikke noget, Nicki Sørensen bryder sig om at læse.

- Jeg synes, det er vildt ubehageligt med de beskyldninger, der kommer frem i medierne om det her med OL. Jeg vil bare sige, at det har ikke noget på sig, siger Nicki Sørensen til sporten.dk og tilkendegiver, at han er villig til at tale med Anti Doping Danmark og DCU om historien.

Lørdag afviste både Bo Hamburger og Lars Michaelsen overfor ekstrabladet.dk, at de selv havde været dopede i 2004, eller at de havde kendskab til, at andre danske ryttere var det.

Se også:

Se også: Hamburger: Erindrer ikke dopingsamtale ved OL

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere