Sagan slår spurtkongerne

Mark Cavendish, André Greipel og alle de andre supersprintere blev slået af Peter Sagan på 3. etape af Tirreno-Adriatico

Foto: Sirotti/Corbis
Foto: Sirotti/Corbis

Fredagens 3. etape af det italienske cykelløb Tirreno-Adriatico bød igen på en spurtafgørelse, og denne gang var slovakken Peter Sagan fra Cannondale hurtigst.

Han henviste supersprintere som Mark Cavendish, André Greipel, Gerald Ciolek og torsdagens vinder, Matthew Goss, til de næste pladser på den 190 kilometer lange etape fra Indicatore til Narni Scalo.

Cavendish forsvarer føringen i den samlede stilling. Briten snuppede førertrøjen på 1. etape, da han samme med holdkammeraterne fra Omega Pharma-Quickstep vandt holdenkeltstarten.

Etapen var præget af regnvejr, og for danske Team Saxo-Tinkoff handlede det ifølge sportsdirektør Fabrizio Guidi om at undgå styrt, inden bjergene venter på lørdagens etape. Her må det forventes, at Alberto Contador viser sig frem.

Læs også:

Se også: Contador bagud fra start

- Det var en farlig etape. Den lange distance og de våde veje er en risikabel cocktail, da man efter noget tid kan miste koncentrationen.

- Vi valgte igen den sikre metode. Vi holdt os til fronten med fokus på for alt i verden ikke at styrte. Det lykkedes. Drengene bevarede fuld koncentration og tog ingen chancer undervejs.

- I morgen venter den første store dag i løbet, hvor vi skal være klar. Vi tror på et godt resultat. Holdet er stærkt, motiveret, og vi skal være med helt fremme, siger Fabrizio Guidi til holdets hjemmeside.

Løbet består af syv etaper og slutter tirsdag i næste uge.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere