Advarer Andy Schleck: Tag dig sammen!

Andy Schlecks manglende form bekymrer det luxembourgske cykelforbund

Hvor er formen henne, Andy Schleck? (Foto: Corbis)
Hvor er formen henne, Andy Schleck? (Foto: Corbis)

Tingene går bestemt ikke Andy Schlecks vej for tiden, og har faktisk ikke gjort det i lang, lang tid. Hele 2012-sæsonen røg i vasken, og 2013 er også startet helt skidt for den luxembourgske cykelstjerne.

Han gennemfører ikke etapeløbene, og hans form er ikke-eksisterende. Hans tidligere så høje topniveau virker lysår væk, og spørgsmålet er, om han nogensinde finder det frem igen.

Se også:

Se også: Andy Schleck: Armstrong var ren i sit comeback

I det luxembourgske cykelforbund er man bekymret for landets måske største sportsnavn, og de er også i tvivl om, hvorvidt Schleck finder den rigtige form igen. Præsidenten, John Regenwetter, mener simpelthen ikke, at lillebror-Schleck har trænet godt nok:

- Lige nu ser det ikke godt ud. Alt tyder på, at han ganske simpelt ikke trænede og arbejdede godt nok i vinter. Han må tage sig sammen, ellers kan han ganske hurtigt afskrive 2013-sæsonen, lyder det en kende hårdt fra præsidenten til den luxembourgske avis wort.lu.

- Konkurrenterne sover ikke, advarer Regelwetter Schleck. De formodede værste Tour-konkurrenter som Alberto Contador, Christopher Froome og Joaquin Rodriguez har alle vist spirende form i foråret, og står alle tre noteret for sejre i det tidlige forår.

Se også:

Se også: Skuffet Schleck: Følte mig forladt af Bruyneel

Det gør Andy Schleck bestemt ikke.

Senest stillede han ikke til start i weekendens Tour Haut Var, og blev i stedet sendt på træningslejr på Mallorca.

Årets Tour de France starter i år på Korsika i slutningen af juni. Så lillebror Schleck har stadig et par måneder at finde topformen frem i.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere