OL-guldvinder skal hente medaljer ved bane-VM

Det danske hold til bane-VM er udtaget, og målet er to medaljer, fortæller landstræner Casper Jørgensen

(Foto: Jens Dresling)
(Foto: Jens Dresling)

Banelandstræner i Danmarks Cykle Union (DCU), Casper Jørgensen, udtog onsdag sit hold til det kommende bane-VM i hviderussiske Minsk. Målsætningen lyder på to medaljer.

Blandt navnene er OL-guldvinderen Lasse Norman Hansen, som har vist god form det seneste års tid og netop har vundet seksdagesløbet i Ballerup sammen med Michael Mørkøv.

Casper Jørgensen har også udtaget Jesper Mørkøv, der er bror til Michael Mørkøv, som ikke deltager ved bane-VM. Herudover har Casper Jørgensen taget Mathias Møller Nielsen, Casper Folsach, Rasmus Quaade og Anders Holm med på VM-holdet.

Se mere:

Se også: Lasse Norman rydder bordet ved Sport 2012

Danmark er kvalificeret til bane-VM i holdforfølgelse, individuelt forfølgelsesløb, omnium, pointløb og parløb. Det var i disciplinen omnium, at Lasse Norman Hansen sidste sommer overraskende vandt OL-guld i London.

Banelandsholdet har netop afsluttet en træningslejr i Sydafrika. På fredag tager de seks VM-ryttere på træningslejr i Italien, inden de ugen efter rejser til Hviderusland.

Efter træningslejren i Italien vil Casper Jørgensen beslutte sig for hvilke ryttere, der deltager i de enkelte discipliner i Minsk.

- Vi deltager i alle fem discipliner, vi er kvalificeret i, og målsætningen er to medaljer, lyder det fra Casper Jørgensen, der understreger, at holdet har haft en rigtig god træningslejr i Sydafrika.

VM i Minsk afvikles fra 20. til 24. februar.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere