Guld-Lasse: Det har altså været svært

Det ser så let ud, når Lasse Norman Hansen kører guldmedaljer ind på kontoen - men det er det ikke, påpeger han

Lasse Norman Hansen har måttet bide tænderne sammen for at sikre sig sin første sejr i et seksdagesløb. (Foto: Lars Rønbøg/6dageslob.dk)
Lasse Norman Hansen har måttet bide tænderne sammen for at sikre sig sin første sejr i et seksdagesløb. (Foto: Lars Rønbøg/6dageslob.dk)

Han har prøvet det ofte på det seneste - at vinde, altså.

Siden Lasse Norman Hansen vandt OL-guld i omnium i sommer har han også vundet DM i parløb og skrabet en hulens masse priser sammen for sin dåd.

I aftes tog han igen skridtet op øverst på medaljeskamlen, da han foran et ellevildt publikum i Ballerup Super Arena sammen med Michael Mørkøv modtog laurbærkransen som seksdagesløbets vindende rytter.

Læs også:

Se også: Syverne var helt suveræne

Og selv om det så let ud, så indrømmer Lasse Norman, at det var det langt fra. Ja, det har der ikke været nogle af sejrene, der har været.

- Jeg synes, at det hele har været svært. Det har været svært at holde fokus på, at selv om jeg har nået meget, så er der stadig meget, jeg vil nå, sagde Lasse Norman Hansen i minutterne efter, at det værste hysteri havde lagt sig.

Så kunne han endelig tage en dyb indånding og fordøje de mange indtryk, der havde forplantet sig oven i hans snart 21-årige hoved.

- Jeg har det superfedt lige nu. Det var fedt at køre over stregen som vinder, sagde han.

Også selv om han måtte indrømme, at han hverken lignede en olympisk mester eller en med overskud på de sidste meter, hvor Par nr. 1 og Par nr. 5 død og pine ikke måtte vinde en omgang.

- Jeg synes selv, at jeg var rimelig presset mod slut. Men så er det godt at have en makker som Michael, sagde han om makkeren Michael Mørkøv.

Læs også:

Se også: Saxo-Tinkoff-stjerne ude i tre måneder

Lasse Norman får nu ikke lov til at hvile særlig længe på sine laurbær. For allerede torsdag tager han på træningslejr med banelandsholdet forud for bane-VM i Minsk i Hviderusland.

Topstillingen

Michael Mørkøv/Lasse Norman 382 point

Luke Roberts/Leif Lampater 304

1 omgang efter

Jesper Mørkøv/Franco Marvulli 322

Andreas Muller/Andreas Graf 195

3 omgange efter

Marcel Kalz/Robert Bengsch 268

4 omgange efter

Vojtech Hacecky/Jiri Hochmann 141

5 omgange efter

Marc Hester/Robert Bartko 271

Sebastian Lander/Nick Stopler 238

8 omgange efter

Mads Christensen/Marcel Berth 163

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere