Tour-helt igen torpederet af bil

Johnny Hoogerland fik igen tæsk af en bil under en træningstur i Alicante

Johnny Hoogerland var iklædt den prikkede bjergtrøje på flere etaper af Tour de France i 2011. Her ses han med landsmanden Robert Gesink. (Foto: AP)
Johnny Hoogerland var iklædt den prikkede bjergtrøje på flere etaper af Tour de France i 2011. Her ses han med landsmanden Robert Gesink. (Foto: AP)

Han blev verdensberømt, da han for halvandet år siden blev kørt i grøften af en bil og fik flænset låret op af et pigtrådshegn.

Søndag gik det så galt igen for hollandske Johnny Hoogerland på en træningstur i Alicante, Spanien.

Læs også:

Se også: Pigtrådshelten: Se de slemme ar et år efter

Her blev Vacansoleil Vacansoleil-DCM-rytteren ramt af en modkørende bil på en nedkørsel, da Hoogerland kom rundt i et sving.

Det meddeler holdet i en pressemeddelelse.

- Han kørte nedad sammen med en scooter, der skulle pace ham en times tid. En bil i et sving så ikke rytteren og ramte ham uheldigvis.

Læs også: Se også: Chris Anker: Vi skændtes konstant Chris Anker: Vi skændtes konstant

- Den 29-årige rytter blev kørt på hospitalet i Vaillajoyosa, hvor han fik konstateret skader på sine ribben og andre mindre skader, skriver holdet.

Han debuterede med en 74. plads i Grand Prix Cycliste la Marseillaise, mens det endnu er usikkert, om han kan stille til start i Tour Méditerranéen,der begynder i Limoux onsdag.

Se eller gense Hoogerlands vanvittige styrt i Touren her

1 af 3 Sådan så det ud kort efter styrtet i 2011 - det indsatte foto er låret et år efter...(Foto: Claus Bonnerup og AP)
2 af 3 Hoogerland i pigtrådshegnet. (Foto: Scanpix)
3 af 3 Johnny Hoogerland var iklædt den prikkede bjergtrøje på flere etaper af Tour de France i 2011. Her ses han med landsmanden Robert Gesink. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere