Kyllingen: Min Rabobank-sag er blevet bedre

På trods af Michael Rasmussens dopingindrømmelse hans sag mod Rabobank blevet bedre, mener eks-rytteren

Den umiddelbare forventning var, at forholdene ville blive værre.

Men Michael Rasmussens dopingindrømmelser torsdag har ifølge den fallerede Tour-helt ikke forværret den verserende retssag mod den tidligere arbejdsgiver Rabobank.

- Sagen kører videre, men den har selvfølgelig fået en ny drejning. Rabobank og jeg har haft en stiltiende aftalte i fem år, som gik på, at det her kun handler om en whereabouts-sag og en fyring.

- Men jo flere af mine holdkammerater fra gamle dage, som kommer på banen og beretter om holdsystematiseret dopingmisbrug, så ændrer sagen sig, siger han til B.T.

Læs også:

Se også: Fuglsang vidste ikke noget om Rasmussens doping

Rabobank smed Rasmussen ud af Tour de France i 2007, da han havde løjet om sine såkaldte whereabouts i optakten til løbet. Rasmussen har siden indledt en sag mod det nu tidligere hollandske storhold, da han mener, at det var en fyring baseret på et uberettiget grundlag.

Han erkendte på det imødesete pressemøde, at han havde brugt doping i perioden 1998-2010.

Læs også:

Se også: 'Rolf Sørensen gør TV2 dumme'

Forinden er han gået ind i et samarbejde med Antidoping Danmark og det internationale antidopingagentur WADA i forsøget på at rydde op i international cykling.

- Jeg vil gerne understrege, at det er ikke mig, der siger, at det var holdsystematiseret. Det er mine holdkammerater, der gør det. Jeg må ikke udtale mig om det, fastslår han.

Læs også:

Se også: Kyllingen: Min kone vidste alt

- På den lange bane kan det virke lidt bizart, at et hold, som tilsyneladende - og jeg vil gerne understrege tilsyneladende - har haft organiseret dopingmisbrug i 15 år, overhovedet hænger sig i, om jeg har været i Mexico eller i Italien.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere