Annonce:
Annonce:

Michael Rasmussen har taget doping

Michael Rasmussen har erkendt et årelangt dopingmisbrug og indstiller sin karriere

Annonce:
Følg Cykling

Se Michael Rasmussen indrømme sit brug af doping i tv-klippet herover
-----------------------------------

Så kom erkendelsen: Michael Rasmussen har været dopet i 12 år i sin cykelkarriere. Det har han erkendt på et pressemøde i Herning.

- Michael har været dopet. Fra 1998 til foråret 2010 uden noget væsentlig ophold, lød det først fra Christina Watches-direktør Claus Hembo på vegne af Michael Rasmussen.

- Da Michael Rasmussen ønsker en ren cykelsport, har han taget kontakt til de relevante dopingmyndigheder. Han har tilbudt at fortælle alt, hvad han har oplevet gennem tiden, og hvem han har oplevet det med. Den viden har dopingmyndighederne taget imod.

- Vi kører og har altid kørt et rent cykelhold. Nu vil vi i kraft af Michael Rasmussens initiativ gøre vores til, at vi også kører mod rene cykelhold, lyder det.

Annonce:

Samtidig meddeler Claus Hembo, at Michael Rasmussen indstiller karrieren med øjeblikkelig virkning.

Se også:

Kronologi over Michael Rasmussens dopingproblemer

- Jeg meddeler i dag, at jeg har indstillet min karriere som aktiv rytter. Grunden er, at jeg har indgået et samarbejdet med de relevante myndigheder. Anti Doping Danmark. Wada samt dopingmyndigheder i Holland og Danmark, siger Rasmussen selv.

- Jeg har benyttet mig af forbudte instanser. epo, væksthormon, testosteron, DHEA, Insulin, IGF-1, kortison og blodtransfusioner. Jeg er klar over, at jeg har snydt og løjet og ført folk bag lyset. Jeg er klar til at tage straffen for det, lyder det fra Kyllingen.

- Når jeg rejser mig i dag, er jeg en lettet mand. Jeg er glad for, at jeg ikke længere skal sidde og lyve over for jer i dag, som jeg har gjort i så mange år.

Til sidst på pressemødet bryder Hembo sammen, da han fortæller, at hverken Christina Hembo eller Michael Rasmussen har yderligere kommentarer. Dagen har ikke været nem, fortæller han.

Michael Rasmussen har nu forladt pressemødet.

Annonce:

Få flere historier fra Rasmussens tilståelse på ekstrabladet.dk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Annonce:
Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: