Kyllingen øger presset på Riis

Michael Rasmussen var også dopet i sin tid under Bjarne Riis, da han kørte på Team CSC. Claus Hembo vil ikke kommentere, om Bjarne Riis bliver yderligere belastet ved Rasmussens snak med myndighederne

Se Michael Rasmussen indrømme sit brug af doping i tv-klippet herover
------------------------------------

HERNING (ekstrabladet.dk) Nu vælter de negative dopinghistorier igen ud af skabet med Michael Rasmussen dopingindrømmelse.

Men det bliver næppe de sidste afsløringer der kommet, for Michael Rasmussens samarbejde med antidoping-myndighederne kan få konsekvenser for andre. Han har nemlig indvilliget i at nævne navne, som også har benyttet sig af doping.

Da Ekstra Bladet fanger Christina Watches-Onfone-direktør Claus Hembo efter dagens pressemøde, fortæller Hembo, at andre kan blive taget med i Kyllingens fald.

Se mere:

Cykling - 31. jan. 2013 - kl. 14:05 Michael Rasmussen har taget doping

Er der andre ryttere, der kan komme i klemme med Rasmussens afsløringer?

- Det er min formodning.

Er det også aktive ryttere?

- Ja, det er min formodning.

Også danske ryttere?

- Ja, det er også min formodning.

Se mere:

Se også: DCU-formand: Det giver ingen glæde

Er der andre i cykelsporten i dag, der kan tænkes at komme i problemer på grund af det, som Michael Rasmussen har fortalt?

- Mener du for eksempel læger, mekanikere og den slags?

Ja, eller sportsdirektører. For eksempel Bjarne Riis?

- Det gør jeg nok klogest i ikke at kommentere, lyder det kryptisk fra direktøren.

På rygteplan er den danske veteran Nicki Sørensen nævnt, som en af dem Michael Rasmussen har peget på, der har benyttet sig af doping, da de kørte på hold sammen i 2002. TV2 lancerer historien om, at Sørensen bliver belastet af Kyllingens indrømmelser og snak med myndighederne.

De nye afsløringer og indrømmelser lægger igen et gigantisk pres på Bjarne, for da Kyllingen har indrømmet at have været dopet uden nævneværdige ophold, betyder det, hvis historien om Nicki er sand, at mindst tre ryttere på Team CSC var dopede. Nemlig Michael Rasmussen, Nicki Sørensen og Tyler Hamilton. Det øger presset på Bjarne Riis, da det må anses for at være utænkeligt, at Riis har været aldeles uvidende om stjernerytteren Tylers dopingmisbrug og to danske topryttere også.

Se også:

Cykling - 31. jan. 2013 - kl. 14:42 'Kyllingen har ført os ind i en lukket verden'

Endvidere har historien om, at Riis ikke ville forlænge aftalen med Rasmussen i sin tid, fordi hans blodværdier var mistænkeligt høje, floreret i lang tid.

Det skal dog understreges, at det ikke er bekræftet fra nogen side, om det er Nicki Sørensen, der er tale om.

Ekstrabladet.dk har indtil videre forgæves forsøgt at få en kommentar fra Saxo-Tinkoff-lejren.

0 kommentarer
Vis kommentarer