Oprah: Lance bliver helt igen

Talkshow-dronningen tror på Lance Armstrongs vil rejse sig igen

Hvis Lance viser sig som et godt menneske, vil han blive en helt igen (Foto: AP/George Burns)
Hvis Lance viser sig som et godt menneske, vil han blive en helt igen (Foto: AP/George Burns)

Efter Lance Armstrong endelig lagde nogle af kortene på bordet og erkendte et heftigt dopingbrug i forbindelse med sine syv Tour de France-sejre, er det ikke ligefrem fordi, folk har stået i kø for at tilgive den detroniserede Tour-vinder.

Armstrong har siden USADA-rapporten afslørede et massivt dopingforbrug på det nu lukkede amerikanske cykelhold US Postal, hvor amerikaneren var holdkaptajn og ledende figur på cykelholdet, mistet et hav af sponsorer og samarbejdsfæller, og overfor talkshow-værten Oprah Winfrey fortalte Armstrong, at han mistede forfærdeligt mange millioner i løbet af meget kort tid.

Se også:

Lance Armstrong fik i nat lov til at tale om de personlige omkostninger, det har haft, at hans løgne er blevet afsløret. (Foto: AP) Cykling - 19. jan. 2013 - kl. 13:58 Armstrong: Jeg mistede 420 mio på en dag

Det ville være en overdrivelse af rang at kalde Armstrong for verdens mest populære person for tiden, men Winfrey, som var kvinden, der fik Armstrong til at erkende dopingbrg, tror på, at han atter kan komme oven vande.

Hun fortæller, at erkende dopingmisbruget var det hårdeste, Armstrong har gjort i sit liv:

- Vi er et samfund, der har lyst til at tilgive, og hvis han er villig til at gør arbejdet for at blive et godt menneske, så kan han blive en rigtig helt. Alle har evnen til at komme igen. Det, som det handler om, er, hvilket menneske han vælger at blive, sagde Oprah Winfrey ifølge nyhedsbureauet AP ved en forelæsning i Edmonton, Canada, hvor hun for tiden rejser rundt for at holde taler.

Læs mere:

Se også: Armstrong: Totalt ydmyget efter opkald fra Livestrong

0 kommentarer
Vis kommentarer