Riis henter amerikaner og russer

Team Saxo Bank-Tinkoff har skrevet kontrakt med amerikaneren Timmy Duggan og russeren Evgeny Petrov, mens kontrakten med japaneren Takashi Miyazawa er forlænget

Bjarne Riis forstærker holdet. (Foto: Claus Bonnerup)
Bjarne Riis forstærker holdet. (Foto: Claus Bonnerup)

Den amerikanske mester Timmy Duggan kører næste år for Team Saxo Bank-Tinkoff Bank og trækker en delsponsor med sig, idet sponsoren for hans oprindelige hold for 2013, Team Spider Tech, bliver partner for det danske hold.

Ny på Saxo-Tinkoff bliver også russeren Evgeny Petrov, der har skrevet kontrakt for to år, mens japaneren Takashi Miyazawa har forlænget sin kontrakt med et år.

Duggan skulle som danske Brian Vandborg have kørt for prokontinentalholdet Team Spider Tech, men holdet valgte ganske kontroversielt pludselig at opgive at køre cykelløb i 2013 for at lægge alle kræfter i at opbygge sponsorgrundlag for at blive Pro Team i 2014.

Læs også:

Se også: Toprytter bortvist af Kyllingens hold

Vandborg rykkede til Cannondale - der i år har heddet Liquigas - mens Duggan altså prøver lykken hos Bjarne Riis. Om Duggan i lighed med Vandborg således kommer til at køre på World Tour-niveau, er ikke afgjort endnu, idet Riis' World Tour-licens stadig ikke er i hus. Duggan er imidlertid blot glad for at have fundet et job.

- Jeg er virkelig glad for at skifte til Saxo Bank-Tinkoff Bank. Efter mit tidligere hold slukkede lyset, stod jeg pludselig uden et job. Men heldigvis så Bjarne en god mulighed i mig og mente, at jeg ville passe godt ind på holdet, siger 30-årige Duggan til holdets hjemmeside.

34-årige Evgeny Petrov skifter til Saxo Bank-Tinkoff Bank fra Astana.

I 2010 hentede han en af sin karrieres største sejre, da han vandt 11. etape af Giro d'Italia. 34-årige Takashi Miyazawa skrev kontrakt med Saxo Bank-Tinkoff Bank sidste år og har siden vist sig som en solid lead-out man og hjælper for holdets sprintere.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen