Toprytter bortvist af Kyllingens hold

Teamboss Claus Hembo har med øjeblikkelig virkning stoppet lønudbetaling til rytteren Michael Reihs, der har reklameret for sin nye arbejdsgiver, mens han var på kontrakt med Christina Watches-Onfone

Michael Reihs under Post Danmark Rundt 2010, da han kørte for Team Designa Køkken. (Foto: Thomas Sjørup)
Michael Reihs under Post Danmark Rundt 2010, da han kørte for Team Designa Køkken. (Foto: Thomas Sjørup)

Michael Reihs har i et par sæsoner været en af de mest fremtrædende ryttere på kontinentalholdet Christina Watches-Onfone, men det gode samarbejde er nu stoppet brat, idet CWO-direktør Claus Hembo har bortvist Reihs på grund af kontraktbrud og illoyalitet.

Det oplyser Hembo i en pressemeddelelse. Reihs kører i næste sæson for cykelholdet Team Cult, og han optrådte 18. oktober ved et pressemøde, hvor holdet præsenterede sine planer for fremtiden.

Reihs blev ved den lejlighed foreviget ved reklameskilte for energidrikken Cult, og han har ifølge Hembo på Facebook talt om sin fremtid på Cult og har deltaget aktivt i arbejdet i Cults sponsornetværk.

Alt i alt er det grund nok til bortvisning, oplyser Hembo.

- Vi anser samlet og hver for sig handlingerne som værende dybt illoyale jf. loyalitetspligten og som klare og meget alvorlige brud på vores kontraktlige forhold og har derfor med omgående virkning bortvist Michael Reihs og samtidig med omgående virkning opsagt samtlige kontraktlige forhold, lyder det fra Hembo i pressemeddelelsen.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Michael Reihs, der dog ikke har taget sin telefon.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen