Annonce:
Annonce:

Fuglsang rykker til Astana

Jakob Fuglsang har fravalgt både Saxo Bank-Tinkoff og Omega Pharma-Quick Step og underskriver en treårig kontrakt med det kasakhiske World Tour-hold Astana, erfarer Ekstra Bladet

Fremover bliver det kasakhiske millioner, der skal finansiere Fuglsangs cykelkarriere (Foto: Ernst van Norde)
Fremover bliver det kasakhiske millioner, der skal finansiere Fuglsangs cykelkarriere (Foto: Ernst van Norde)
Annonce:
Følg Cykling

Spekulationerne om Jakob Fulgsangs fremtid slutter i dag, når han ifølge Ekstra Bladets oplysninger sætter sin underskrift på en tre år lang kontrakt med Astana. Den danske etapeløbsrytter har dermed afsluttet måneders vaklen mellem Saxo Bank-Tinkoff, Omega Pharma-Quick Step og Astana, og pilen er endt på Astana, selv om holdet længe har syntes at være det mindst sandsynlige.

Bjarne Riis og Team Saxo Bank førte et langt stykke ad vejen kapløbet om at sikre en kontrakt med Fuglsang, men som Ekstra Bladet kunne afsløre under Tour de France, falmede Fuglsangs interesse, da det stod klart, at også tjekken Roman Kreuziger var i Riis' søgelys. De to ryttere er for ens, og Fuglsang risikerede dermed at komme til at kæmpe internt på holdet om en plads som kaptajn.

Se mere:

Astana: Fuglsang og Nibali skal lede holdet

På Astana er der indgået en klar aftale med toprytteren Vincenzo Nibali, som Astana har hentet på Liquigas til næste sæson. Nibali bliver kaptajn i Giro d'Italia, mens Fuglsang bliver kaptajn i Tour de France og/eller Spanien Rundt. Ekstra Bladet erfarer, at holdet så at sige bliver delt i to, så Nibani og Fulgsang har hver deres stab af hjælperyttere at råde over.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Jakob Fuglsang.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: