Chris Anker i blodigt uheld

Chris Anker Sørensen ville fjerne avis og fik fingrene ind i hjulet. Følg etapen live her

Chris Anker Sørensen vil forsøge sig igen i dag. Spørgsmålet er, om han kan - og får lov. (foto: Claus Bonnerup)
Chris Anker Sørensen vil forsøge sig igen i dag. Spørgsmålet er, om han kan - og får lov. (foto: Claus Bonnerup)

Chris Anker Sørensens drøm om en etape-sejr ser ud til at være knust.

Danskeren var på dagens 17. etape i Touren med i et udbrud, der sidder mellem hovedfeltet med favoritterne, og en frontgruppe, med blandt andre de to førende i kampen om bjergtrøjen, Thomas Voeckler, Europcar, og Frederik Kessiakof, Astana.

Men pludselig lød meldingerne fra Frankrig, at Chris Anker Sørensen var styrtet, og danskeren var ikke længere med i den jagende gruppe.

TV-billederne kunne med minutters forsinkelse vise Chris Anker Sørensen bagerst i hovedfeltet - og med venstre hånd bundet ind. Flere fingre på hånden er bundet ind, men blodpletter på styret vidner om kraftig blødning.

Ifølge TV2 fik Chris Anker Sørensen sin hånd i klemme i forhjulet, da en af de aviser, som rytterne sætter under trøjen for at skærme sig mod vinden på nedkørslerne, satte sig fast i danskerens hjul.

Efter uheldet led Chris Anker Sørensen synligt, og han havde svært ved at følge med feltet over dagens hårdeste stigning, Port de Bales.

Kessiakof åbnede
Voeckler og Kessiakof åbnede for alvor dagens etape, da de på vej mod dagens første bjergspurt trådte til. Voeckler nåede først over Col de Menté og fik 10 point, mens Frederik Kessiakof på andenpladsen fik otte. Voecklers holdkammerat Pierre Rolland blev nummer tre.

Derefter etablerede en gruppe på syv ryttere med blandt andre Voeckler, Kessiakof og Valverde, mens Chris Anker Sørensen sammen med blandt andre Vinokourov indledte jagten.

Voeckler var også først over dagens anden stigning, en kategori 2, og dermed er Chris Anker Sørensens chancer i bjergkonkurrencen udtømt.

Med 12 kilometer igen havde danskeren tabt yderligere terræn og kørte hjem sammen med onsdagens triumfator, Thomas Voeckler med et tidstab på adskillige minutter.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen