Andy: Vi allierer os med en kemiker

- Jeg har 110 procent tiltro til min bror, siger Andy Schleck om sin bror, og fortæller, at de vil bede om hjælp fra eksperter

Vil bevise Fränk Schlecks uskyld (Foto: AP)
Vil bevise Fränk Schlecks uskyld (Foto: AP)

BAGNÈRES-DE-LUCHON (ekstrabladet.dk) Der er næppe nogen tvivl om, at gårsdagens positive dopingtest har rystet hele familien Schleck. Den positivt-testede luxembourger Fränk Schleck har erklæret sin uskyld, og han har forklaret, at han ikke aner, hvordan stoffet er havnet i hans krop.

Mens mange sikkert allerede har dømt og stemplet ham som doping-synder, så kommer hans lillebror og næreste ven, Andy Schleck, det dopingmistænkte familiemedlem og sin holdkammerat til undsætning.

Se mere:

Se også: Mørkøv frygter at blive testet positiv

- Jeg har aldrig været i tvivl om, at der er tale om en fejl. Jeg har 110 procent tiltro til min bror.siger han ifølge wort.lu til radio DNR i dag.

Andy siger, at han ved, at hans bror intet forkert har gjort eller indtaget. Derfor vil de to brødre alliere sig med eksperter, der kan hjælpe dem.

- Vi vil alliere os med kemikere og eventuelt også en dopingekspert, da vi selv ikke en gang præcist ved, hvilket middel (xipamid, red.) det drejer sig om, fortæller en rystet lillebror, der ikke kan forklare, hvordan stoffet er endt i Fränks krop.

Læs også:

Se også: Chris Anker: Havde ikke set den komme

- Produktet må på en eller anden måde være havnet i hans krop, uden at han vidste det. Det er den eneste forklaring, som vi har, lyder det.

Lillebror er for tiden selv ukampdygtig på grund af en skade, men spørgsmålet er også, hvornår han kommer på cyklen igen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen