Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Udgået Tour-rytter sur på sit eget hold

Sylvain Chavanel er ikke tilfreds med holdets ageren, efter han måtte forlade Touren

BAGNÈRES-DE-LUCHON (ekstrabladet.dk): Den franske enkeltstartsmester Sylvain Chavanel måtte forlade Tour de France før tid, da sygdom i kroppen umuliggjorde videre fortsættelse for Omega Pharma-Quick Step-rytteren.

Chavanel havde lidt af infektion i brystet den seneste uges tid, og det tvang ham til at give op. Men franskmanden fortæller, at hans belgiske storhold ikke ligefrem troede på, at det stod så slemt til, som han selv gav udtryk for.

- Jeg fik den opfattelse, at Omega Pharma-Quick Step ikke troede på, at jeg var syg, siger Chavanel til L'Equipe.

Se mere:

Se også: Stærkt hold fra QuickStep

- Jeg er skuffet, fordi jeg ville køre hele vejen til Paris som forberedelse til OL. De sidste par dage fik jeg den fornemmelse, at nogle ikke troede på, at jeg var syg. Jeg hørte her og der beskyldningen om, at jeg kun tog hjem, så jeg kunne forberede mig bedre til OL.

Avisen skriver, at Chavanel er af den opfattelse, at nogle på holdet mente, at hans sygdom kun eksisterede i hans eget hoved, selvom han havde måtte kæmpe med en temperatur på 38 grader i en uges tid.

Se også:

Se også: Boonen: Stærkt hold ingen garanti for succes

- Og det er de samme folk, som tidligere har været inde på mit værelse og lykønsket mig for min udholdenhed. Jeg bryder mig ikke om hykleri, lyder det hårdt fra Chavanel.

Den franske landstræner, Laurent Jalabert, er ikke overraskende enig med Chavanel i, at han tog den rigtige beslutning om at forlade løbet.

Chavanel har været på antibiotika de sidste tre dage.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen