Stolt Chris Anker: Jeg får ømme ben i morgen

Chris Anker Sørensen var træt men lykkelig efter en lang dag på kongeetapen, hvor han blev nummer 2 og kørte sig frem på den samlede 14. plads i klassementet

Saxo Bank-Tinkoff Bank-rytteren Chris Anker Sørensen lå i udbrud det meste af dagens 197 kilometer lange kongeetape over fire ubehagelige stigninger.

Det klarede han så flot, at han endte på andenpladsen og en kørte sig til en samlet 14. plads i klassement, og ved målstregen var der store roser fra holdejeren Bjarne Riis.

Læs også:

Se også: Riis: Skidegodt, Chris Anker

Stoltheden lyste da også ud af 'Oksen fra Hammel', da han efter etapen skulle beskrive sin største, personlige Tour de France-triumf - indtil videre.

- Jeg følte mig bedre og bedre ved hver stigning. Men der var intet at stille op mod Voeckler. Han var bare god i dag. Men jeg er glad og stolt over 2. pladsen, sagde Chris Anker lige efter etapen.

Læs også:

Se også: Chris Anker tæt på den helt store triumf

Danskeren nød den intense stemning undervejs, men mod slutningen flyttede fokus 100 procent over på at komme over den sidste stigning.

- To kilometer fra toppen var jeg ved at eksplodere, men jeg fik kæmpet mig over, sagde han glad.

Nu skal der kigges fremad, og rytteren har en lidt smertefuld spådom til sig selv.

Læs også:

Se også: Sky-chef om Froome: Skal tro på Tour-sejr

- Jeg tror, jeg får ømme ben i morgen - men etapen er heldigvis kun 140 kilometer lang, joker Chris Anker Sørensen, der bestemt ikke havde regnet med en samlet 14. plads på det her tidspunkt.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen