Riis truede udbryderne til at vente

Ville hente udbruddet, hvis de ikke ventede på Nicki Sørensen

Riis havde taktikbrættet fremme (Foto: Claus Bonnerup)
Riis havde taktikbrættet fremme (Foto: Claus Bonnerup)

PAU (ekstrabladet.dk): Bjarne Riis havde den store taktiske 'tryllestav' fremme fra skuffen, da Nicki Sørensen skulle nå helt op til dagens udbrud.

Fem udbrydere var gået afsted i dagens afgørende udbrud, og Nicki Sørensen kæmpede på mellemhånd en desperat kamp for at nå op til de fem, der ikke ventede på danskeren.

Se mere:

Se også: Nicki snydt for etapesejren

Derfor sendte Riis sit hold frem i feltet for at få udbruddet til at makke ret. Lad Nicki komme op, eller vi henter jer tilbage igen.

- Det var for at demonstrere, at hvis udbryderne ikke ventede på Nicki, så ville vi køre dem ind. At vi er her for at køre i udbrud, og hvis det ikke kan ske, så vil vi køre for JJ. Så hvis de ikke ville vente, måtte vi jo køre dem ind. Og så ventede de jo. Det er et taktisk spil, hvor vi gamblede lidt, men jeg følte mig nødsaget til at vise, at vi mente det, lød det fra Riis om hans taktiske fif, der gav gevinst.

Se også:

Se også: Ærgerlig Nicki: De andre holdt sammen

Selvom Riis' taktik ikke gav fuld gevinst, og Nicki Sørensen måtte nøjes med fjerdepladsen, var han god tilfreds med dagens præstation.

- Vi kører for at vinde, og forudsætningen for at vinde er at sidde med foran, og det gjorde vi. Det i sig selv er jeg glad for. Det var en god indsats af holdet, absolut. Til sidst er det et taktisk spil mod nogle skrappe drenge.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen