Avis: RadioShack tæt på kollaps

Tour-holdet RadioShack er i fare for at miste licensen til World Tour, skriver tysk avis. Holdet har angiveligt et underskud på langt over 50 millioner kroner

RadioShack i alvorlig knibe (Foto: AP)
RadioShack i alvorlig knibe (Foto: AP)

LE CAP D'AGDE (ekstrabladet.dk): Mindst fire ryttere har klaget over manglende eller for sent udbetalt løn, holdet skylder en fransk vognkonstruktør millioner for en køkkenvogn, og nu viser det sig, at RadioShack - eller rettere firmaet bag holdet, Leopard S.A. - har et underskud på 7,6 millioner euro, cirka 57 millioner kroner.

Den tyske avis Süddeutsche Zeitung skriver fredag, at de kaotiske tilstande på holdet ifølge kilder i cykelsporten meget snart kan føre til, at UCI fratager holdet dets licens til World Tour - hvilket i realiteten vil betyde totalt kollaps for det hårdt prøvede hold.

Se mere:

Se også: RadioShack sagsøgt - betaler ikke sine regninger

Mister Leopard S.A. licensen vil samtlige ryttere være fritstillede og kan indgå nye kontrakter. Det gælder også brødrene Fränk og Andy Schleck, som ifølge Süddeutsche Zeitung er blandt de ryttere, der har klaget til UCI over manglende løn. Det samme har Fabian Cancellara og danske Jakob Fuglsang, skriver avisen.

Avisen Tageblatt i Luxembourg har rapporteret, at Leopard S.A. har oparbejdet et underskud på 7,6 millioner euro, hvilket ifølge luxembourgsk lov bør medføre, at firmaet skal indkalde til en ekstraordinær generalforsamling, som så skal stemme om en eventuel opløsning af firmaet.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen