Chris Anker: Opadgående friskhedskurve

Den danske Saxo-Tinkoff-rytter føler sig klar til den sidste hårde uge i Touren

Stadig i kamp for bjergtrøjen (Foto: Claus Bonnerup)
Stadig i kamp for bjergtrøjen (Foto: Claus Bonnerup)

LIMOUX (ekstrabladet.dk) Chris Anker har mere end en gang været af sted i udbrud i årets Tour de France, men endnu mangler udbruddet at give pote.

Undervejs er det blevet til bjergpoint og en enkelt hæderlig top 10-placering, men fortsat er han et stykke fra sit mål om at vinde konkurrencen om den prikkede bjergtrøje.

Følg dagens etape her

Selvom de lange udbrud har kostet kræfter, så føler danskeren stadig, at der er energi i tanken.

- Jeg synes, at der i går var opadgående friskhedskurve. Jeg var rigtig træt i forgårs. I går havde jeg det bedre, og jeg håber, at jeg har det endnu bedre i dag, lød det fra Chris Anker inden etapen.

Danskere fortalte, at han håbede på at ramme dagens udbrud, men var klar over, at den svenske bjergtrøje-indehaver Fredrik Kessiakoff er opmærksom på ham.

Se mere:

Se også: Norsk ekspert: Fantastisk Chris Anker

- Han har været godt kørende, og var bedre kørende end mig på den dag, vi begge fik bjergpoint (i torsdags, red.). Men til andre løb har jeg været stærkere end ham. Men han har nok noteret mit nummer, og vil nok holde øje med mig, forklarede Chris Anker.

Det er da heller ikke lykkedes for Saxo-Tinkoff-rytteren at ramme dagens udbrud. I stedet er det op til Sergio Paulinho at forsvare det danske mandskabs farver. Han sidder netop nu i udbrud med 10 andre ryttere, heriblandt den grønne trøje Peter Sagan.

Følg dagens etape her

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen